Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 IANUARIE. Peştii au discuţii în contradictoriu cu partenerul

HOROSCOP 16 IANUARIE. Peştii au discuţii în contradictoriu cu partenerul

De: Cancan 15/01/2017 | 23:46
HOROSCOP 16 IANUARIE. Peştii au discuţii în contradictoriu cu partenerul

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil sa intri in contact cu persoane benefice ţie în planul serviciului sau al carierei, cu care poţi suda relaţii importante pe termen lung de acum încolo. Concentrează-te pe viaţa socială, pe comunicare şi răspunde afirmativ invitaţiilor care ţi se fac. Totodată, îmbogăţeşte-ţi cunoştinţele profesionale citind, mergând la cursuri sau urmărind documentare cu tematică.

Taur – Axează-te pe familie şi pe cei dragi, pe cămin şi pe activităţi ce ţin de suflet, următoarea perioadă se arată semnificativă în acest sens. Valorile interioare vor conta mai mult decât cele exterioare, iar emoţiile tale se vor balansa armonios. Crează-ţi în jurul tău un spaţiu în care să te simţi confortabil, în care să te relaxezi şi în care să te înconjori de lucrurile ce îţi fac plăcere.

Gemeni – Urmăreşte oportunităţile de câştig ale perioadei în curs deoarece norocul este de partea ta! Ai şansa acum de a progresa, de a fi mai vizibil şi de a te bucura de admiraţia şi aprecierea celor cu care lucrezi. Stabileşte-ţi o strategie clară pentru viitor şi urmeaz-o pas cu pas, cu încredere. Totodată, foloseşte-te de talentele pe care le ai şi investeşte în potenţarea lor.

Rac – Este indicat ca în această zi să te focusezi mai mult pe viaţa ta interioară, pe trăirile şi emoţiile pe care le experimentezi şi pe detaşarea de planul cotidian. Acordă-ţi o perioadă pentru a introspecta şi pentru a medita la ceea ce îţi dictează sufletul. Nu este timpul deciziilor măreţe sau al acţiunii, ci al retragerii în propria persoană. Este posibil să ai unele revelaţii care să îţi schimbe cu totul percepţia despre planurile de viitor!

Leu – Statutul social şi poziţia pe care o ocupi la locul de muncă devin foarte importante în acest moment, când ai ocazia să progresezi, să culegi roadele sacrificiilor depuse şi meritele să îţi fie recunoscute. Ai alături de tine un grup de oameni sau o echipă ce te susţine, iar asta îţi dă curajul să mergi mai departe! Canalizează-ţi toate forţele către reuşita personală pe care o aştepţi de mult timp!

Fecioară – Atât planul spiritual cât şi cel intelectual sunt reliefate în următoarea perioadă când ar trebui să te axezi pe înglobarea unei noi filosofii de viaţă sau a unor credinţe. Fii atent la ceea ce îţi transmite sufletul şi nu încerca să combaţi cu logica sau cu raţiunea. O călătorie neaşteptată se poate ivi în curând. Nu sta pe gânduri şi acceptă ceea ce ţi se propune!

Balanţă – Eşti pus în faţa unor decizii foarte importante, de care depinde dezvoltarea ta viitoare. Chibzuieşte cu atenţie care îţi sunt dorinţele şi depaşeşte-ţi fricile sau blocajele. Este o perioadă benefică transformării personale, detaşării de trecut şi avansării către o nouă treaptă a vieţii. O persoană cu influenţă sau experienţă este gata să îţi sară în ajutor şi să te susţină!

Scorpion – Astăzi eşti mult mai receptiv la stările celor din jurul tău, mult mai atent şi mult mai doritor în a-ţi oferi ajutorul. Profită de această stare pentru a te implica în activităţile celor care au nevoie de tine, în special familia! Intenţia ta va fi apreciată şi lăudată, iar satisfacţia rezultatelor împlinite te va bucura foarte mult!

Săgetător – Astăzi este posibil să fii nevoit să te împarţi în mai multe direcţii – între responsabilităţi şi distracţie, între familie şi muncă, între iubire şi prieteni, între datorie şi dorinţă de relaxare. Cum nu vei reuşi să le faci pe toate bine, este indicat să te axezi pe ceea ce este cel mai important pentru tine. Explică-ţi alegerile cu sinceritate şi deschidere, iar cei care ţin la tine te vor sprijini!

Capricorn – Starea ta emoţională se poate schimba astăzi de mai multe ori – de la calmitate la nelinişte sau nervozitate, de la fericire la melancolie şi de la detaşare la ataşament total faţă de unele persoane apropiate. Încearcă să te menţii în echilibru şi să nu pui la suflet situaţiile tensionante prin care este posibil să treci. Chiar dacă se pune presiune pe tine, reacţionează conform părerilor personale şi nu după cerinţele altora.

Vărsător – Este posibil ca partenerul de viaţă să îşi exprime nemulţumirea cu privire la unele aspecte ale relaţiei voastre, iar asta să te ia prin surpindere. Pentru a nu ajunge la o disensiune şi pentru a înţelege mai bine sentimentele interlocutorului, nu privi totul doar din punctul tău de vedere şi pune-te şi în locul lui. Empatia, sensibilitatea şi dorinţa de a coopera sunt cuvintele cheie de care trebuie să te foloseşti.

Peşti – Astăzi pot apărea tot felul de discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă, iar acest fapt vă poate dezechilibra relaţia. Este bine să reacţionezi conform personalităţii tale şi să abordezi toată situaţia cu calm şi rafinament. Totodată, nu te baza pe promisiunile sau pe vorbele unui prieten, ci verifică ceea ce ţi se spune prin propriile forţe. Activităţile pe care le ai în plan alături de familie sunt cele care îţi vor aduce liniştea în suflet!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Anca Alexandrescu este
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a...
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice