Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 AUGUST. Scorpionii trebuie să aibă mare grijă la tonul folosit!

HOROSCOP 18 AUGUST. Scorpionii trebuie să aibă mare grijă la tonul folosit!

De: Cancan 18/08/2016 | 00:38
HOROSCOP 18 AUGUST. Scorpionii trebuie să aibă mare grijă la tonul folosit!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Datorită perseverenţei de care ai dat dovadă în ultimul timp, urmează să fii şi premiat sau avansat la locul de muncă! Bucură-te de moment şi de admiraţia celorlalţi! În planul personal, simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea este posibil să stai mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti. Veştile bune se arată din toate părţile!

Taur – Nu da crezare unor bârfe sau unor vorbe defăimătoare la adresa unui coleg şi fii cu băgare de seamă la afirmaţiile pe care le faci, deoarece aparenţele sunt de cele mai multe ori înşelătoare! Dorinţele îţi vor fi împlinite de cei din jur chiar şi fără atitudinea poruncitoare pe care tinzi să o afişezi. Fii cu băgare de seamă la emoţiile celorlaţi, nu vor reuşi să dea randament sub presiune!

Gemeni – Nu te lăsa prins în capcana unei întâlniri care nu îţi face cinste sau plăcere, repercursiunile nu vor înceta să apară cât de curând! Totodată, fii pe fază, deoarece este posibil ca persoana cu care vei fi faţă în faţă să-şi fi pus în cap să-ţi testeze abilităţile şi nu se va lăsa până când nu te va pune în încurcătură! Ţine cont de micile amănunte, fereşte-te de ambiguităţi şi fii cât mai clar în gândire şi exprimare!

Rac – Exprimă cât mai clar ceea ce gândeşti şi nu lăsa urmă de îndoiala în privinţa unei decizii pe care urmează să o iei! Cei din jur vor aprecia onestitatea şi felul în care pui problema! Nu este momentul regretelor şi al întoarcerii în trecut, ci cel al viitorului şi al avansului, aşa că nu te mai lamenta despre ceea ce a fost şi pune-te în acţiune! Odată ce vei porni motorul, şansele de reuşită sunt foarte mari!

Leu – Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansa de a ieşi dintr-un mediu încărcat negativ. Dă curs invitaţiilor şi nu vei regreta! Evenimentele acestei zile te pot propulsa în frunte, înaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizează este iubirea. Deschide-ţi sufletul faţă de persoana pe care o îndrăgeşti, vei primi din partea ei tot suportul şi energia benefică de care ai nevoie!

Fecioară – Ieşi astăzi afară: o călătorie departe de casă, o plimbare, o evadare în locuri ce te pot rupe de problemele cotidiene. Ai nevoie de un moment de respiro numai al tău pentru a te recupera. Dacă discuţi de fiecare dată cu familia sau cu cei care ţin la tine despre ceea ce te preocupă, se vor găsi imediat soluţii prin care problemele să dispară. Ca atare, nu fi introvertit, deoarece nimic nu va rămâne fără remediu.

Balanţă – Dialogul deschis şi sincer are rolul de a armoniza situaţii scăpate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare şi reciprocitate pentru că numai aşa toate tensiunile se vor dizolva! Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia să discuţi, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum înainte pentru inima ta! Lasă-te ghidat de ceea ce îţi spune inima!

Scorpion – Ai grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict major. Deschide bine ochii ori de câte ori ţi se fac promisiuni măreţe, mai ales dacă este vorba şi de bani, rişti să iei o decizie care nu te va avantaja! Calculează de mai multe ori ce investeşti şi ce ai de obţinut din urma investiţiei tale, ca nu cumva celalalt să te manipuleze doar în favoarea sa!

Săgetător – Eşti iritat de replicile celor din jur, de gesturile lor agresive, dar, atenţie, nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul paşnic. Micile neînţelegeri nu merită transformate în furtuni, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înţelegi ce se petrece cu ei. Cântăreşte cu atenţie înainte de a alege încotro vrei să mergi, nu cumva să alegi varianta cea uşoară, dar care se va dovedi a avea rezultate slabe.

Capricorn – Fii ferm pe poziţie, azi nu te poţi baza pe oamenii de lângă tine, care acum spun una, ca în clipa următoare deja să-şi fi schimbat atitudinea. Meţine-ţi planurile pe care le-ai făcut şi încearcă să te descurci singur! Totodată, nu te lăsa influenţat de pesimismul celor din jurul tău, ci menţine-ţi punctul de vedere, deoarece ceea ce simţi se va dovedi a fi varianta corectă!

Vărsător – Dacă te ţii de treabă şi urmăreşti informaţiile ce îţi ajung la ureche, astăzi poţi beneficia de nişte avantaje măreţe – poţi avea parte de o reducere substanţială la un obiect de valoare, poţi intra într-un loc exclusivist sau îţi poţi rezolva nişte probleme cărora nu le întrevedeai prea curând soluţia! Fii îndrăzneţ şi profită de ceea ce ţi se oferă acum, s-ar putea ca mai târziu să nu ai aceeaşi şansă!

Peşti – Astăzi eşti foarte darnic şi generos, iar cei ce intră în contact cu tine îţi simt căldura şi compasiunea! Energia ta pozitivă tinde să îi copleşească şi pe cei din jur, ca atare nu te sfii să interacţionezi cât mai mult cu aceia care au nevoie de tine! Totodată, eşti ghidat să ajungi la locul potrivit în momentul potrivit, deci ascultă-ţi intuiţia. Menţine-ţi atitudinea din timpul zilei şi pentru cei de acasă, legătura cu ei poate fi împrospătată!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Pițurcă și-a băgat în DEPRESIE AMANTA: „Am clacat! Mă răzbunam pe mine, să-mi fac rău”
Pițurcă și-a băgat în DEPRESIE AMANTA: „Am clacat! Mă răzbunam pe mine, să-mi fac rău”
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care aparatele pot fi păcălite să dea 50 de bani pentru PET-urile din afara programului
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care...
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara noastră
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara...
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce a putut spune despre Adrian Mutu
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din adâncuri au uimit pe toată lumea. Puțini știu unde se află
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din...