Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii învaţă cât de important e să…

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii învaţă cât de important e să…

De: Cancan 18/09/2016 | 00:22
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii învaţă cât de important e să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil să fii nevoit să-ţi schimbi obiectivele şi să modifici priorităţile. Se anunţă o săptămână plină şi complexă din punct de vedere profesional. Ai capacitatea de a ajuta oamenii să se accepte reciproc şi să lucreze împreună pentru un scop comun. Proiectele de grup încep să-ţi aducă profit. Dacă reuşeşti să abordezi lucrurile dintr-o poziţie neutră şi cu o atitudine pozitivă vei observa că totul va începe să funcţioneze mult mai bine.

Taur – Foloseşte-ţi la maxim resursele în această perioadă. Descoperî ce-ţi place cel mai mult să faci şi încearcă să-ţi transformi hobby-ul într-o afacere. Dacă nu te mai regăseşti într-un anumit grup de prieteni ar fi bine să renunţi la ei. Nu te mai sacrifica şi fii mai selectiv în relaţiile tale. În ceea ce priveşte modul în care abordezi relaţia cu sexul opus dai dovadă de mult curaj şi încredere în sine, trăind la maxim orice moment.

Gemeni – Trebuie doar să crezi, iar lucrurile se vor petrece exact aşa cum îţi doreşti. Pune-ţi ideile în practică fiindcă realizările nu întârzie să apară. Încearcă să-ţi eficientizezi timpul astfel încât să reuşeşti să-i împaci pe toţi. Vei fi solicitat atât pe plan profesional cât şi pe plan personal. Axează-te pe creativitate şi expresivitate şi foloseşte-ţi talentele fiindcă poţi prospera în domeniul artistic.

Rac – Concentrează-te mai mult asupra propriei persoane şi ai mai multă grijă de tine şi de bunăstarea ta. Încearcă să descoperi care sunt nevoile tale reale. Începutul de săptămână se anunţă dinamic, iar spiritul tău de iniţiativă este foarte crescut. Astrele îţi oferă posibilitatea să-ţi demonstrezi calităţile. Reuşeşti cu brio să faci faţă solicitărilor mari pe termen scurt şi dai dovadă de multă răbdare şi concentrare. Încearcă totuşi să-ţi dozezi energia.

Leu – Preţuieşte şi dezvoltă abilităţile pe care le ai, nu încerca să le invalidezi sau să le anulezi. Capacitatea ta a-i simţi pe ceilalţi te ajută în relaţii. În următoarea săptămâna ar fi indicat să te concentrezi asupra părţilor bune din viaţa ta şi să începi să vezi aspectul pozitiv din fiecare situaţie. În ceea ce priveşte dragostea, este posibil să întâmpini neînţelegeri sau să existe posibile tensiuni, discuţii cu partenerul. Încearcă să rămâi calm.

Fecioară – În această perioadă tinzi să pui mult la suflet şi să consumi multă energie, lucru care te slăbeşte fizic şi psihic. Încearcă să te fereşti de excese. Este un moment oportun să ieşi în lumina reflectoarelor şi să-i înveţi pe ceilalţi. Munca de până acum, din spatele scenei, este de domeniul trecutului. Întotdeauna este binevenită o schimbare. Ar fi indicat să te inscri la cursuri diferite de ce ai făcut până acum, cum ar fi yoga sau arte marţiale.

Balanţă – Astăzi sună-ţi prietenii şi mergi la un eveniment. Cu siguranţă vei ieşi în evidenţă, vei străluci şi te vei face remarcat şi ca profesionist. Este foarte important să-ţi canalizezi corect energia pentru a obţine rezultatul scontat şi asta te va ajuta să fii cel mai bun în domeniul tău. În această săptămâna eşti condus de două forţe, romantismul şi creativitatea. Sentimentele pe care le ai faţă de acea persoană specială te vor inspira.

Scorpion – Dacă doreşti să faci sport sau mişcare astăzi încearcă să nu apelezi la sporturi extreme. Chiar dacă ai o energie debordantă, nu-ţi supraestima forţele. Încearcă să nu pui chiar totul la suflet şi să ai mai multă grijă de sănătatea ta, mai ales de cea psihică. Petrece mai mult timp cu tine însuţi. Dacă un prieten are nevoie de tine, nu ezita să-l ajuţi chiar şi doar cu nişte sfaturi. Eşti într-o formă maximă şi îi poţi transmite din energia ta.

Săgetător – Este posibil să fii puţin mai nostalgic, să-ţi aminteşti de trecut, dar cu toate acestea, să simţi şi nevoia să faci o schimbare în viaţă ta. Încearcă să foloseşti energia de care dispui într-un mod constructiv şi eficient, astfel încât să finalizezi proiectele care au stagnat până acum. Sfârşitul de săptămână se anunţă cu momente deosebite din punct de vedere sentimental, fiind chiar posibil să oficializezi o relaţie de iubire.

Capricorn – Gândeşte de două ori înainte de a acţiona. Este posibil ca unul dintre prieteni să aibă un comportament mai agresiv. Nu-i da motive să-ţi reproşeze ceva. Pot exista unele probleme în plan financiar care să nu-ţi permită să amâni proiectele. Asumă-ţi responsabilitatea în relaţiile cu partenerii. În următoarea săptămâna pot apărea situaţii care să aibă un impact emoţional asupra ta şi care te pot ajuta să te transformi în sens pozitiv.

Vărsător – Călătoriile lungi sunt favorizate în această perioadă. Încearcă să organizezi o excursie în afara ţării fiindcă sunt şanse să cunoşti pe cineva.Autoanaliza şi introspecţia te ajută să înţelegi sensul acţiunilor şi comportamentelor din trecut şi să adopţi o atitudine nouă în relaţiile tale. Foloseşte energia pentru a te ocupa de toate proiectele aflate în derulare şi de parteneriate, dar fii realist şi nu te lăsa ghidat de sentimente.

Peşti – Canalizează-ţi întreaga energie pentru a rezolva anumite aspecte pe care le-ai neglijat în ultimul timp şi pentru a găsi colaborări ce se vor dovedi profitabile. Focuseaza-te atât pe introspecţie cât şi pe intuiţie şi foloseşte-te de acestea pentru a alege metodele cele mai eficiente de relaxare. În cuplu, acum este cel mai potrivit moment pentru a purta o discuţie ce vă apăsa pe amândoi!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea