Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 IULIE. Gemenii se bucură de mai multă atenţie, dar trebuie să aibă mare grijă la…

HOROSCOP 19 IULIE. Gemenii se bucură de mai multă atenţie, dar trebuie să aibă mare grijă la…

De: Cancan 19/07/2016 | 07:50
HOROSCOP 19 IULIE. Gemenii se bucură de mai multă atenţie, dar trebuie să aibă mare grijă la...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Azi poti avea multe discuţii interesante şi utile atât în viaţa de cuplu cât şi la locul de muncă. Încearcă să asculţi ceea ce ţi se spune, să tragi concluzii şi să te foloseşti de noile informaţii. Totodată, este un moment bun în care să îţi spui părerea, să te faci auzit şi cei din jur să ţină cont de părerile pe care tu le lansezi! Creativitatea este la cote maxime, aşa că utilizeaz-o în tot ceea ce întreprinzi!

Taur – Este un moment bun pentru a negocia unele proiecte financiare, pentru a înţelege unele mecanisme ce ţin de sfera profesională sau pentru a face planuri pe termen lung. Ceea ce decizi acum are continuitate în timp şi îţi poate asigura câştiguri şi în viitor! În familie sau în relaţia de cuplu este deasemenea o perioadă propice pentru a avansa relaţional, pentru a face legăminte sau pentru a rezolva probleme cu care vă confruntaţi!

Gemeni – Relaţia de iubire dintre tine şi partenerul de viaţă poate căpăta în acest moment o nouă valoare, poate avansa către un nou nivel sau poate conduce către o nouă treaptă, mult mai solidă şi mai asumată. Discută sincer tot ceea ce simţi şi gândeşti, ascultă la rândul tău ce are să îţi spună persoana iubită şi bucură-te de moment. Ceea ce decideţi acum are continuitate în timp şi pune bazele pentru ceea ce veţi construi de acum înainte!

Rac –  Este un moment prielnic pentru a încasa o sumă de bani sau pentru a-ţi mări veniturile, aşadar fii pe fază la toate oportunităţile ce apar în cale. Cântareşte cu atenţie ceea ce ţi se propune, analizează perspectivele şi ia decizii înţelepte pe termen lung. Totodată, poţi schimba acum locul de muncă sau poate apărea o avansare. În privinţa sănătăţii, dacă te confrunţi cu unele probleme, acum pot apărea cele mai bune informaţii sau păreri ce vor conduce către vindecare.

Leu – Azi te-ai putea ajuta de creativitate şi de spiritul tău jovial pentru a rezolva multe probleme din sfera serviciului. Calităţile de lider şi cele oratorice vor fi şi ele prezente ca să te susţină! Modul ingenios în care pui problema şi în care te descurci îţi va atrage admiraţia şi simpatia oamenilor cu care interacţionezi. Ca atare, ai încredere în tine şi arată şi celorlalţi ceea ce poţi!

Fecioară – Este o zi prielnică în care să îţi dai seama de unele probleme cu care te confrunţi şi pe care trebuie să le analizezi aşa cum se cuvine. Poţi avea unele revelaţii importante atât legate de trecutul tău cât şi legate de ceea ce trebuie să faci de acum încolo. Încrede-te în intuiţia ta şi în ceea ce ţi se arată acum deoarece nu vei da greş.

Balanţă – Activităţile sociale nu-ţi pot aduce azi decât beneficii, oferindu-ţi ocazia de a te pune în valoare, dar şi de a asimila rapid informaţii utile. Energia pe care o investeşti în proiectul în desfăşurare va avea rezultate excelente, deci merită să continui în acelaşi ritm, pentru că nu mai este mult. Nu-ţi vine tocmai uşor să discuţi cu partenerul despre anumite teme problematice, dar de fapt, sprijinul venit din partea acestuia este de un real ajutor.

Scorpion – Deşi ai planuri de viitor pe care doreşti să le vezi cât mai repede materializate, este bine să nu te arunci cu capul înainte, mai ales în zona carierei. Astăzi fii adaptabil, flexibil şi nu te crampona de unele idei la care nu vrei să renunţi pentru nimic în lume, deoarece rişti să fii luat în derâdere. Bucură-te de o zi în care să fii mai aproape de cei dragi şi, dacă ţi se solicită ajutorul, fii generos cu prietenii care au nevoie de tine.

Sagetator – Mobolizează-te chiar dacă este posibil ca pe parcursul zilei să simţi că responsabilităţile legate de casă te încorsetează şi nu-ţi lasă prea multă libertate. Nu te opri din elan, este direcţia cea bună, ca atare merită să investeşti tot ce ai mai bun în tine, căci ambiţia de acum va genera dorinţa de ascensiune! Oricât ai fi dispus să fii alături de cei din familie, trebuie să ştii că le poţi fi cu adevărat de ajutor numai dacă eşti atent cu propria persoană!

Capricorn – Cu excepţia situaţiei în care te ocupi de domeniul artistic, prea mult idealism legat de muncă nu este cel mai potrivit lucru. Nu este o zi favorabilă deciziilor. Cum ziua este potrivita derularii proiectelor deja începute, concentreză-te pe ducerea acestora la bun sfârşit, lăsând pentru altă zi demararea acţiunilor noi. Planurile financiare, împrumuturile, dar şi creditele îţi pot da ceva bătăi de cap, sentimentul de nesiguranţă nefiind cel mai confortabil lucru.

Varsator – Până clarifici care sunt oamenii de încredere cu care te poţi asocia şi cu care poţi colabora de acum înainte, evită luarea deciziilor importante, mai ales că se pot lansa promisiuni pe care cu greu le vei ţine. În relaţia de cuplu, te poţi bucura astăzi de clipe pline de pasiune şi de iubire, dar evită să te manifeşti temperamental sau să devii posesiv, deoarece o să ai mai mult de pierdut!

Peşti– Astăzi ar trebui să mai slăbeşti concentrarea pe zona carierei şi a succesului social, alocând mai mult timp şi atenţie partenerului şi relaţiei! Este indicat să asculţi ceea ce are să îţi spună şi să fii flexibil în atitudine. În carieră şi la locul de muncă, o poţi rupe complet cu acele persoane cu care nu te mai poţi înţelege şi cu care nu poţi construi o echipă. Gândeşte-te la viitorul tău, dar şi la bunăstarea interioară.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...