Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 NOIEMBRIE. Balanţele vor primi o propunere interesantă

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE. Balanţele vor primi o propunere interesantă

De: Cancan 18/11/2016 | 23:42
HOROSCOP 19 NOIEMBRIE. Balanţele vor primi o propunere interesantă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Asigură-te că ai cei mai de valoare oameni în jurul tău şi apreciază-i cum se cuvine. Alături de ei vei avea idei bune şi, în mod specific, ai putea începe un proiect interesant care să îţi meargă direct la suflet. În privinţa unui prieten, nu îţi asuma riscuri doar pentru a îi lua apărarea! Spre seară, alocă-ţi ceva timp numai pentru tine şi pentru persoana iubită, aveţi nevoie de intimitate şi reconectare.

Taur – Compromisurile ajung să te roadă pe interior până ajungi să nu te mai cunoşti şi să nu mai ştii cine eşti! Ca atare, pune-te pe primul loc, iubeşte-te mai mult şi trăieşte-ţi viaţa cât mai frumos, detaşându-te de minciunile pe care ţi le spui singur! Dacă vei închide ochii în continuare la problemele cu care te confrunţi, nu vei face decât să salvezi o aparenţă şi să le faci altora pe plac, nu sufletului tău!

Gemeni – Găseşte-ţi energia necesară pentru a duce la bun sfărşit un proiect pe care l-ai început de mai multă vreme. Deşi nu ţi se pare usor şi drumul pe care l-ai parcurs până acum a fost obositor nu mai este mult până la finalul lui! Nu te încrede în oricine pentru a-i încredinţa sarcinile şi responsabilităţile de care tu trebuie să te ocupi, este foarte posibil să te dezamăgească sau să te încurce!

Rac – Astăzi ai putea întâmpina rezistenţă din partea unui amic căruia îi ceri o favoare. Poate este mai bine să nu insişti şi nici să nu pui la suflet ceea ce se întâmplă, mai mult ca sigur nu este rea voinţă! Persoana iubită se poate simţi prost datorită unor vorbe apărute în anturajul tău, de aceea este bine să balansezi cât mai repede situaţia şi să lămureşti lucrurile atât cu ea cât şi cu cei implicaţi. Spre seară, poţi primi un telefon pe care îl aşteptai de mult, care vine cu o veste foarte bună pentru tine!

Leu – Nu îţi fie frică să abordezi un subiect care te macină vis a vis de partenerul de viaţă, dar încearcă să nu intri în polemici şi să vorbeşti frumos, punând accent pe esenţă! Restul discuţiei va veni de la sine! Încrede-te în intuiţie şi nu ţine cont de sfaturile pe care le primeşti de la cei din jur, s-ar putea să existe şi guri răutăcioase sau persoane invidioase care te-ar putea induce în eroare!

Fecioară – Încearcă să socializezi mai mult, să îţi faci noi prieteni şi să ieşi mai mult în oraş deoarece ai nevoie de noi modalităţi de a te destinde, de a te relaxa şi de oameni de valoare în jurul tău, pe care să te poţi baza la nevoie! În dragoste este posibil să treci printr-o perioadă tensionată, dar nu îţi face gânduri negre şi nu despica firul în patru, este doar un moment pasager care va trece la fel de repede cum a şi venit!

Balanţă – Azi ai putea primi o propunere interesantă, dar menţine-ţi în frâu entuziasmul şi ia o decizie numai după ce ai cântărit bine toate amănuntele, beneficiile şi implicaţiile ce vin la pachet cu ea! Aşteptarea, răbdarea şi prudenţa vor fi recompensate! Totodată, nu te grăbi să te lauzi cu oportunităţile pe care le ai deoarece tabloul de ansamblu îl vei conştientiza numai la momentul potrivit!

Scorpion – Nu lăsa imaginaţia să lucreze singură în privinţa unor suspiciuni pe care le ai, ci încearcă să te menţii cât mai mult cu picioarele pe pământ, ancorat în realitate! Ai nevoie de un sfat? Cere-l, dar fii cu băgare de seamă cui şi alege cu atenţie persoanele cărora urmează să te confesezi! Fă bagajele gândurilor negative şi încrede-te mai mult în ceea ce urmează să îţi aducă viitorul!

Săgetător – Moderează felul în care te alimentezi şi , dacă se poate, treci la un regim de viaţă mult mai sănătos şi mai regulat! Corpul îţi va mulţumi pentru atenţia şi grija pe care i-o porţi şi te va susţine în continuare! Obsacolele pe care le întâmpini astăzi le vei depăşi cu multă ingeniozitate dacă reuşeşti să priveşti totul din alt punct de vedere, mult mai optimist, mai calm şi mai detaşat!

Capricorn – Astăzi este una din acele zile în care ai putea face un mare bine cuiva ce apelează la tine. Fii binevoitor, darnic şi empatic, binele făcut se va întoarce înzecit la tine! În privinţa altor aspecte ale vieţii, eşti distrat şi nu bagi de seamă unele detalii importante, motiv pentru care ai putea avea de pierdut o oportunitate! Partenerul de viaţă are nevoie de mai multă atenţie sau afectivitate din partea ta, aşa că pregăteşte-te să-I fii alături şi să îi satisfaci dorinţele!

Vărsător – Păzăşte-te şi ţine la distanţă acele persoane care te încarcă negativ sau cu care nu îţi face plăcere să te întâlneşti deoarece îţi vor strica cu totul buna dispoziţie cu care te trezeşti. Îţi poţi organiza un weekend reuşit chiar şi cu puţine resurse materiale, aşa că nu te crampona de lipsa banilor. Simţul umorului, voia bună şi jovialitatea sunt de partea ta pentru a face din orice un moment de bucurie!

Peşti – Nu risca şi nu compromite povestea ta de dragoste pentru toate întrebările pe care ţi le pui şi grijile pe care ţi le faci faţă de partenerul de viaţă. Detaşează-te de ceea ce simţi şi pune accent pe faptele adevărate care v-au legat şi v-au adus împreună! Completează angajamentul pe care ţi l-ai luat cu iubire, atenţie, dedicare şi determinare şi toate lucrurile se vor aşeza de la sine!


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea