Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Racii işi dezvăluie secretele

HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Racii işi dezvăluie secretele

De: Cancan 01/12/2016 | 22:54
HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Racii işi dezvăluie secretele

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Veştile bune vin în sectorul profesional deoarece acum poţi ajunge mai uşor la ceea ce ţi-ai propus, poţi lega relaţii importante şi îţi poţi recăpăta vitalitatea printr-un proiect de valoare! Este posibil să apară schimbări care te motivează şi te atrag, iar tu eşti plin de entuziasm! Sectorul sănătăţii este bine aspectat, ceea ce te ajută să te poţi recupera mai repede în cazul unor afecţiuni ce au apărut în ultima vreme!

Taur – Ai parte de relaxare în domeniul relaţiilor, iar dacă ai avut unele tensiuni în ultima perioadă, acestea vor dispărea de la sine! Ai mai puţine motive de a te enerva şi înţelegi că nu aceasta este calea de a rezolva lucrurile! Bucuriile vin prin persoana iubită, iar dacă eşti singur este o perioadă în care te poţi îndrăgosti! Totodată, copiii, acolo unde există, îţi pot aduce multă linişte în suflet şi motive de mândrie sau fericire!

Gemeni – Atmosfera în familie sau în casă este uşor tensionată, iar relaţiile cu cei dragi pot trece printr-un dezechilibru care te îngrijorează! Nu lăsa lucrurile să se agraveze şi încearcă să faci primul pas spre echilibrare şi armonie! O satisfacţie majoră o poţi avea în domeniul carierei, iar tu devii un om de bază, care vine cu cele mai bune soluţii şi idei! Nu te implica acolo unde nu este treaba ta, ai putea intra într-un conflict cu cei cu care colaborezi!

Rac – Comunicarea îţi este mult îmbunătăţită în această perioadă, ca atare poţi ajunge să te înţelegi mai bine cu toţi cei cu care socializezi! Totodată, unele cărţi vor fi date pe faţă sau unele secrete vor ieşi la suptafaţă, ceea ce te uşurează la nivel interior şi sufletesc! Mărturiseşte cu sinceritate ceea ce te doare şi te apasă, iar cei dragi vor fi acolo ca să te înţeleagă şi să te susţină!

Leu – Partea financiară trece printr-o perioadă favorabilă, ca atare ai mai puţine griji, scapi de unele datorii, închei un contract care îţi era apăsător, iar tu ai mai multă încredere în viitor! Deoarece banii nu mai sunt o temă centrală a preocupărilor tale, te poţi bucura de acest aspect implicându-te în acele activităţi care îţi fac cu adevărat plăcere şi care te bucură la nivel sufletesc!

Fecioară – Este un moment bun în care să te regenerezi, în care să capeţi mai multă încredere în tine şi în care să percepi realitatea mult mai roz decât până acum, aspect care te va ajuta în toate demersurile pe care le faci! Totodată, ai capacitatea de a-i organiza şi de a-i ajuta pe cei din jur, de a le da cele mai bune sfaturi şi de a găsi cele mai favorabile soluţii, acesta fiind un motiv pentru care te vei remarca, vei fi apreciat şi căutat de cei care au nevoie de tine!

Balanţă – Ai parte de mult noroc în această perioadă şi soarele răsare pe strada ta, ca atare poţi primi unele avantaje şi oportunităţi la care nu mai sperai! O propunere financiară neaşteptată vine ca o soluţie salvatoare la dorinţele pe care le ai, aducându-ţi o mare satisfacţie la nivel interior! Eşti foarte lucid în ceea ce priveşte planurile tale şi poţi negocia cu superiorii sau cu persoane care îţi vor aduce beneficii!

Scorpion – În această perioadă poţi obţine mai uşor ceea ce îţi doreşti şi poţi materializa mai repede ceea ce gândeşti, aşa că fii cu băgare de seamă la ceea ce îţi propui! Eşti preocupat de imaginea ta, de felul în care arăţi şi de felul în care ieşi în evidenţă, iar asta îţi poate afecta bugetul. Apar multe cheltuieli pe produse de cosmetică, de vestimentaţie sau pe decoraţiuni interioare de care s-ar putea să nu ai neapărat nevoie! Chibzuieşte totul cu o mai mare atenţie!

Săgetător – Te poţi bucura de o atmosferă calmă, fără conflicte şi tensiuni, iar renunţarea la luptă îţi aduce o stare de împăcare foarte benefică ţie! Fii fericit cu ceea ce ai, vezi partea pozitivă din situaţiile prin care treci şi destinde-te cât mai mult! Eşti înconjurat de persoane favorabile, de voie bună şi eşti protejat de situaţiile nefaste, de aceea concentrează-te pe ceea ce îţi face plăcere la nivel sufletesc!

Capricorn – Ai mai multă credinţă în ceea ce îţi oferă viaţa, iar asta detensionează unele situaţii cu care te confruntai! Totul devine mai simplu, iar unele uşi ţi se deschid la modul cel mai favorabil ţie! Rezolvările care vin către tine te pot uimi, dar profită de ele pentru a merge înainte, fără a-ţi pune prea multe întrebări! Anturajul îţi este şi el favorabil, iar oamenii cu care te înconjori sunt acolo pentru a te ajuta!

Vărsător – Poţi răsufla uşurat deoarece multe din tensiunile interioare ale ultimei perioade se termină cu bine! Ca atare, te poţi recuprea şi te poţi redresa atât personal cât şi financiar şi poţi merge înainte cu un altfel de elan! Eşti plin de energie, de vigoare şi de atitudine pozitivă, iar asta îţi face foarte bine! Totodată, te poţi afirma cu noi planuri şi activităţi şi poţi demara proiectele pe care le abandonasei în trecut!

Peşti – Este o zi liniştită pentru tine, iar unele conflicte la care ai luat parte se estompează. Te simţi bine în propria piele, iar imaginea cu care te văd ceilalţi se îmbunătăţeşte! Legea atracţiei funcţionează foarte bine în cazul tău, aşa că fii cu băgare de seamă la ceea ce îţi doreşti, se va întâmpla mai repede decât crezi! Eşti flexibil şi foarte adaptabil, ca atare acceptă ceea ce vine către tine şi renunţă la control, riscând!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...