Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2017! Ce surprize rezervă viitorul an pentru nativii fiecărei zodii

HOROSCOP 2017! Ce surprize rezervă viitorul an pentru nativii fiecărei zodii

De: Cancan 09/12/2016 | 17:10
HOROSCOP 2017! Ce surprize rezervă viitorul an pentru nativii fiecărei zodii

Anul 2017 se anunţă dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional şi financiar. Schimbările bat la uşă şi pot genera stres, dar dacă înveţi să nu te opui cu obstinaţie, totul se poate transforma în entuziam şi elan creator, potrivit eastrolog.ro.

HOROSCOP 2017 BERBEC. Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului 2017 (de fapt, până în luna mai 2018), îndemnându-te la revoluţii personale de mare anvergură şi la schimbarea mentalităţii în ceea ce priveşte modul în care înţelegi să te arăţi celorlalţi. Nevoia de independenţă a Berbecilor este puternic accentuată în 2017 de tranzitul lui Uranus în Berbec, la fel şi impulsivitatea. Prin urmare, este recomandat să fii prudent(ă), pentru că altfel îţi poţi transforma cu uşurinţă viaţa într-un haos. Reinventarea prin care trec Berbecii în aceşti ani poate provoca în 2017 nu doar crize personale, ci şi parteneriale, mai ales în martie şi la sfârşit de septembrie, început de noiembrie. În aceste perioade, Jupiter, situat în casa a VII-a a Berbecului, se va găsi în opoziţie cu Uranus, aflat în Berbec. Dorinţa ta de independenţă poate deveni greu de suportat pentru soţ/soţie sau pentru asociaţi şi se pot rupe alianţe la care chiar ţii. De asemenea, distanţa fizică poate fi un obstacol în consolidarea anumitor parteneriate. Este indicat să eviţi deciziile bruşte, impulsive. Începând cu 10 octombrie 2017, adică odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, se poate deschide o perioadă fastă pentru Berbeci din punct de vedere financiar, cu şanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluţii pentru datoriile făcute în anii precedenţi. În ceea ce priveşte sănătatea, Berbecii nu au de ce se plânge în 2017.
HOROSCOP 2017 TAUR. Anul 2017 se anunţă dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional şi financiar. Schimbările bat la uşă şi pot genera stres, dar dacă înveţi să nu te opui cu obstinaţie, totul se poate transforma în entuziam şi elan creator. Negativismul îţi poate crea însă probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile şi, de aceea, se recomandă prudenţă mai ales în primele opt luni ale anului 2017. Relaţiile Taurilor tind să devină promiţătoare în ultimul trimestru din 2017. Te poţi aştepta la beneficii materiale şi emoţionale cum n-ai mai avut de multă vreme.
HOROSCOP 2017 GEMENI. În 2017, viaţa Gemenilor pare să se învârtă în jurul relaţiilor, care tind să se tensioneze în prima jumătate a anului, şi/sau în jurul copiilor, dacă este cazul. Poate că nu reuşeşti să te decizi dacă acum este momentul cel mai potrivit pentru a face un copil. Sau poate că apariţia neaşteptată a unui copil te obligă să îţi revizuieşti proiectele pe termen lung şi să-ţi reconfigurezi complet imaginea despre viitor. În 2017, prietenii te pot lua prin surprindere, nu neapărat în mod plăcut. Se poate chiar să ai impresia că îţi pun beţe în roate în loc să te sprijine. Dar cel mai probabil este că ei nu reuşeşsc să înţeleagă de ce ţii morţiş să îţi dai viaţa peste cap.  În plan profesional, situaţia Gemenilor se mai înviorează după 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa muncii şi a sănătăţii Gemenilor. Iar cum Jupiter guvenează casa parteneriatelor Gemenilor, este posibil să obţii sprijinul partenerului de viaţă pentru a te dezvolta profesional, sau să găseşti pe cineva dornic să te ajute să îţi reorganizezi munca. Starea de sănătate a Gemenilor se poate şi ea îmbunătăţi după 10 octombrie 2017. Ai putea chiar să îţi reintri în formă, adoptând un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată.
HOROSCOP 2017 RAC. Anul 2017 se anunţă turbulent pentru Raci, plin de răsturnări de situaţie în legătură cu familia, căminul şi cariera. Pentru un suflet sensibil ca al Racilor, numeroasele fluctuaţii care se întrevăd în 2017 pot fi dificil de gestionat, dar ele anunţă schimbări mai degrabă pozitive, chiar dacă pot fi cam radicale. Situaţia se va îndrepta însă simţitor începând din august 2017, când veniturile tale pot creşte considerabil şi îţi mai vine inima la loc. În plus, la 10 octombrie 2017 Jupiter intră în sectorul care pentru Raci este casa iubirii, a creativităţii, a divertismentului, a fertilităţii, a copiilor şi a speculaţiilor financiare, favorizând cultivarea talentelor native, pentru ca peste un an să fii pregătit(ă) pentru a păşi într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Merită să încerci să vezi dacă nu cumva ai putea transforma un hobby într-o mică afacere. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale ale Racilor, acestea rămân sub presiune în primele nouă luni din 2017. Apoi, Racii îşi regăsesc curajul de a căuta ceva nou, plăcerea de a seduce şi de a se juca în relaţiile amoroase, nu doar de a căuta siguranţa afectivă sau de a-şi asuma responsabilităţi. De asemenea, cu Saturn în tranzit prin casa a VI-a a Racului până pe 20 decembrie 2017, sănătatea Racilor ar putea rămâne un punct sensibil. Totuşi, în comparaţie cu anul precedent, ar trebui să se înregistreze o îmbunătăţire a tonusului şi a energiei, mai ales în a doua jumătate a anului.
HOROSCOP 2017 LEU. Anul 2017 este pentru Lei dinamic, agitat, cu deplasări numeroase, cu evaluări şi răzgândiri legate de studii sau de modalităţile de afirmare în plan profesional. Leii au parte de susţinere din partea astrelor şi în 2017, pentru că Uranus din Berbec şi Saturn din Săgetător aspectează armonios Soarele nativ al Leilor. Totuşi, rezultatele acţiunilor tale nu apar atât de repede cât ţi-ai dori. Acest lucru te poate predispune la agitaţie şi te poate face să-ţi dai cu dreptu-n stângul în momente cheie. În martie şi septembrie 2017, Jupiter se va găsi în aspecte tensionate cu Uranus, punându-ţi la încercare concepţiile despre viaţă, mai ales cele legate de parteneriate. Pe 11 februarie 2017, în zodia Leului are loc o eclipsă de Lună, pentru ca pe 21 august 2017 să aibă loc şi o eclipsă de Soare. Ambele încurajează reinventarea de sine, experimentarea de lucruri noi care să te pună în valoare, sau punerea în aplicare a unor proiecte personale pe care până acum nu ai avut curajul să le valorifici. Pluton se află şi în 2017 în casa muncii şi a sănătăţii Leului, dar formează aspecte tensionate, aşa că se poate să ai parte de surprize neplăcute şi, de aceea, este recomandat să îţi faci controale medicale periodice. De asemenea, este contraindicat să exagerezi cu medicaţia, să creşti dozele din proprie iniţiativă sau să cazi în patima vreunui regim prea drastic de slăbire.
HOROSCOP 2017 FECIOARA. Pentru Fecioare, anul 2017 se anunţă plin de provocări financiare care, cel mai probabil, vor declanşa nevoia de revoluţie profesională, nevoia de a-şi reorganiza activitatea astfel încât să îşi poată plăti datoriile vechi fără să mai facă altele noi. Pe 7 august 2017 ar fi de notat o eclipsă parţială de Lună în casa muncii Fecioarei, ceea ce ar putea marca un moment de schimbare a locului de muncă sau de reorientare profesională. În această perioadă ar fi bine să sondezi activ piaţa muncii şi ofertele de reconversie profesională sau de (re)calificare. Atenţie, de asemenea, la starea de sănătate! Pe 10 octombrie 2017, Jupiter intră în casa a III-a a Fecioarei (casa comunicării, a studiilor şi a relaţiilor cu fraţii, verii, vecinii şi colegii, dar şi a deplasărilor scurte). Prin urmare, sunt favorizate Fecioarele care doresc să studieze sau au de dat examene, dar şi cele care doresc să ofere din cunoaşterea lor celorlalţi. În ceea ce priveşte iubirea, Fecioarele sunt predispuse la un comportament radical sau extrem, care îl poate suprinde pe cel drag, mai ales în prima parte a lunii aprilie şi în prima parte a lunii august 2017. Fiindcă Pluton este situat pe termen lung în casa iubirii şi a copiilor Fecioarei, aceste sectoare de viaţă pot fi marcate de evenimente transformatoare, în care jocurile de putere sunt mereu prezente.
HOROSCOP 2017 BALANTA. Cu două eclipse (una de Lună pe 11 februarie şi una de Soare pe 21 august) în casa prietenilor, a grupurilor sociale, a speranţelor şi a idealurilor de viitor, e clar că în 2017 Balanţele ar face bine să reconsidere anumite proiecte pe termen lung, dar şi oamenii alături de care doresc să îşi construiască viitorul. Mijlocul lunii februarie 2017 poate marca desprinderea de anturaje care nu te reprezintă şi care te consumă emoţional şi profesional. La 10 octombrie 2017, Jupiter intră în casa banilor Balanţei şi îţi deschide posibilităţi nesperate de câştig, facilitând descoperirea unor noi surse de venituri. Procesul de învăţare (mai ales acolo unde va fi nevoie de o schimbare de mentalitate) sau eventualele examene pot părea mai dificile în 2017, dar cunoştinţele dobândite sunt solide şi te vor ajuta pe termen lung. Lunile mai şi noiembrie 2017 pot fi favorabile în acest sens. Fie treci mai uşor de examene, fie încep să apară oportunităţi de asociere pe baza noilor competenţe sau diplome obţinute.
HOROSCOP 2017 SCORPION. 2017 este pentru Scorpioni un an al discuţiilor în contradictoriu, mai ales în legătură cu banii/sursele de venit. Cum Pluton, planeta care guvernează Scorpionul, se află în casa comunicării Scorpionului, îţi păstrezi şi în 2007 puterea de convingere. Se accentuează însă – mai ales la final de martie, început de aprilie şi la începutul lui august 2017 – predispoziţia de a manipula sau de a deveni agresiv verbal ori de a forţa accesul la anumite informaţii. La 10 octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, păşeşte în Scorpion, deschizând o etapă importantă de autocunoaştere, autoperfecţionare şi dezvoltare personală. Vei fi mai încrezător în şansă şi în capacitatea ta de a avea realizări prin forţe proprii, ceea ce poate deschide o perioadă de înflorire, dar şi de excese. Din punct de vedere profesional şi financiar, anul 2017 aduce Scorpionilor posibilitatea unor echilibrări, stabilizări, consolidări, dar nu lipsesc momentele de criză, mai cu seamă în perioadele din jurul eclipselor: eclipsa de Lună din 11 februarie şi eclipsa totală de Soare din 21 august.

HOROSCOP 2017 SAGETATOR. Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, va tranzita până la 10 octombrie 2017 casa a XI-a a Săgetătorului (casa prietenilor, a grupurilor sociale şi a idealurilor), apoi va intra în casa a XII-a a Săgetătorului (o casă a izolării, a acţiunilor din spatele scenei, a subconştientului). Cauzele şi proiectele comune te avantajează mult mai mult decât iniţiativele şi proiectele individuale, care pot genera haos sau sunt dificil de stabilizat. Dacă vei şti cum să serveşti interesele de grup, poţi constata că acţiunile tale îţi aduc sprijinul celorlalţi pentru proiectele tale de suflet, pentru ceea ce doreşti să creezi unic şi personal. Luna mai, finalul lunii august şi luna noiembrie 2017 sunt deosebit de faste pentru orice ţi-ai propune, întrucât Saturn formează un trigon cu Uranus şi un sextil cu Jupiter. Acum ar fi indicat să „ataci” situaţii, planuri sau idei care ţi se par cel mai dificil de gestionat, de pus în practică, de depăşit. Stabileşte-ţi priorităţi clare şi concentrează-ţi atenţia spre cât mai puţine ţinte, ca să nu-ţi iroseşti energia!
HOROSCOP 2017 CAPRICORN. Pentru Capricorni, anul 2017 se anunţă plin de evenimente în plan profesional. Fii pregătit să îţi concentrezi eforturile spre acest sector de viaţă, care promite să îţi aducă beneficii însemnate! Ar fi bine, însă, să îţi dozezi corect eforturile şi să eviţi suprasolicitarea, pentru că Saturn, stăpânul Capricornului, se găseşte în continuare în casa a douăsprezecea a Capricornului (până la 20 decembrie 2017). Din această poziţie, Saturn te invită la un bilanţ atent al realizărilor de până acum, dar poate genera şi temeri, nesiguranţe sau depistarea unor tipare care te limitează. Mulţi Capricorni pot descoperi că îşi făceau singuri rău într-un fel sau altul, dar aspectele armonioase în care este implicat Saturn în mai, august-septembrie şi noiembrie 2017 prevestesc un tonus bun şi depăşirea tuturor obstacolelor, atât în plan emoţional, cât şi în plan fizic/material. După 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa a XI-a a Capricornului, colaborările devin deosebit de importante şi te pot scoate în prim-plan într-un mod neaşteptat, aducându-ţi beneficii importante. Prietenii şi/sau colaboratorii se pot dovedi acum sfetnici de nădejde. În plan personal, preocupările Capricornilor în ceea ce priveşte locuinţa, o eventuală mutare sau renovare dau roade mai cu seamă în mai şi noiembrie 2017. Nu este exclus ca abia acum să te poţi bucura de ceea ce ai început în anii trecuţi şi să îţi găseşti liniştea într-un sediu nou ori într-o locuinţă nouă sau complet renovată şi reutilată.
HOROSCOP 2017 VARSATOR. Anul 2017 aduce Vărsătorilor agitaţie şi stres, oportunităţi de deplasare, de aprofundare a studiilor şi cunoştinţelor, dar şi posibilitatea de a experimenta lucruri cu totul noi şi provocatoare. De asemenea, în 2017 ar fi indicat să manifeşti mai multă receptivitate faţă de opiniile celorlalţi, să nu te încăpăţânezi să faci numai ca tine. Aspectele tensionate pe care Jupiter le formează cu Uranus şi Pluton în 2017 sunt însă indicatori că reuşita Vărsătorilor depinde în mare măsură de reformularea proiectelor pe termen lung (mai ales în perioada 6 februarie – 9 iunie), dar şi a filosofiei de viaţă, care îşi lasă puternic amprenta asupra modului cum sunt gestionate aceste proiecte. De asemenea, în 2017 ai putea lua în considerare schimbarea specializării profesionale, a facultăţii pe care o urmezi, a unor planuri de călătorie. În funcţie de toate acestea, începând cu luna octombrie 2017 poţi avea rezultate spectaculoase în plan profesional sau poţi obţine o diplomă, un premiu ori recunoaşterea publică a performanţelor tale.
HOROSCOP 2017 PESTI. Călătoriile pe care ţi le doreşti sau care îţi sunt necesare în 2017 ar putea întâmpina dificultăţi, cel mai probabil de natură financiară. Ideal ar fi să nu te împrumuţi, ci să îţi chibzuieşti mai bine cheltuielile. Dacă eşti student departe de locurile natale, va trebui să înveţi să îţi drămuieşti mai bine banii primiţi de-acasă, pentru că cei care te susţin ţi-ar putea reproşa că cheltuieşi prea mult şi ar putea chiar să îţi reducă subvenţiile. De asemenea, în 2017 ar fi bine să fii atent la costurile pe care le presupune participarea ta în diverse grupuri. Aspectul tensionat dintre Pluton, situat în casa a XI-a Peştilor (casa prietenilor şi a grupurilor sociale, dar şi a speranţelor de viitor) şi Jupiter, situat în casa veniturilor suplimentare şi a împrumuturilor Peştilor, sugerează că ar fi bine să îţi ajustezi proiectele pe termen lung în funcţie de posibilităţile financiare reale. Relaţiile cu prietenii şi/sau cu anumite grupuri socio-profesionale tind să fie tensionate în 2017 dar, dacă îţi revizuieşti predispoziţia de a fi dogmatic, de a-ţi impune punctele de vedere sau ideile pe care ceilalţi le văd ca fiind utopice, atmosfera se schimbă radical. Evită încercările de a manipula şi ai grijă să nu cazi pradă vreunei escrocherii! Se poate ca o problemă de sănătate să iasă la lumină în 2017 şi, deşi nu pare cine ştie ce, indicat ar fi să nu o ignori, ci să faci tot ceea ce îţi stă în putinţă pentru a clarifica simptomele şi diagnosticul.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Ies la iveală noi detalii din biletul de adio lăsat de Mădălina Manole: „Am un milion de defecte. Trebuie să mă opresc aici cu viața mea”
Ies la iveală noi detalii din biletul de adio lăsat de Mădălina Manole: „Am un...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...