Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 AUGUST. Pentru balanţe se anunţă o călătorie scurtă, dar extrem de importantă!

HOROSCOP 22 AUGUST. Pentru balanţe se anunţă o călătorie scurtă, dar extrem de importantă!

De: Cancan 22/08/2016 | 00:31
HOROSCOP 22 AUGUST. Pentru balanţe se anunţă o călătorie scurtă, dar extrem de importantă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Aşteaptă-te la o zi bogată în evenimente – întâlniri cu prieteni, socializare, activităţi multiple, dialoguri interesante, deplasări. Chiar dacă apar şi răsturnări de situaţie şi modificări în planurile pe care ţi le făcuseşi de dimineaţă, per ansamblu este un moment foarte favorabil pentru tine şi armonia din sufletul tău. Poţi reînnoda o legătură mai veche, care părea că nu mai are nimic bun de oferit!

Taur – Bucură-te de ceea ce îţi oferă prezentul şi nu aduce din trecut amintiri sau gânduri ce nu îţi fac bine. Este momentul să faci un mare salt înainte şi să te focusezi pe tot ceea ce este pozitiv şi de calitate. Ai încredere în ceea ce îţi dictează inima şi nu falsele prejudecăţi sau oamenii din jur! Totodată, a venit timpul să renunţi la acele persoane care te încarcă negativ sau care te ţin pe loc.

Gemeni – Există predispoziţia ca astăzi să vezi realitatea aşa cum este ea de fapt, fără urmă de fantezie, false speranţe sau dorinţe proiectate. Este un aspect bun care te aduce cu picioarele pe pământ, chiar dacă te pune şi în faţa unor dezamăgiri sau decepţii. Ia-o ca pe un duş rece sau ca pe o lecţie din partea vieţii şi acţionează în consecinţa situaţiilor pe care ajungi să le realizezi!

Rac – Dacă ai ajuns să simţi ceva mai multă iubire pentru persoana de lângă tine, nu mai amâna momentul acela special şi mărturiseşte-i ce se află în sufletul tău. Comunicarea pe calea sentimentelor şi a inimii vă va apropia mai mult şi vă va deschide noi căi de apropiere. Nu este momentul de a fi introvertit sau timid, ci cel al marilor poveşti de iubire sau cuceriri. Acţionează cu încredere.

Leu – Astăzi te regăseşti într-o dispoziţie foarte sentimentală sau romantică, dar uşor teatrală – îţi declari iubirea în gura mare, epatezi cu ceea ce simţi şi faci mari gesturi pentru a le arăta celor din jur ceea ce este în sufletul tău. Chiar dacă intenţiile tale sunt bune, fii cu băgare de seamă să nu exagerezi! Unii ar putea înţelege greşit acţiunile şi vorbele tale şi, astfel, le-ar lua în derâdere!

Fecioară – Ai teamă că un discurs pe care l-ai pregătit mult timp în minte pentru persoana iubită o sa dea greş sau nu o să aibă rezultatele scontate. Este bine să nu mai întorci situaţia pe toate părţile şi să nu o mai analizezi cu amănuntul. În schimb, lasă-ţi inima deschisă, trece totul prin sita emoţiilor şi dă voie lucrurilor să se întâmple de la sine! Urmează o perioadă a concretizărilor.

Balanţă – Se anunţă o călătorie scurtă, dar foarte importantă pentru tine. Eşti pe cale să cunoşti o persoană care îţi poate schimba total modul de a gândi, de a percepe lucrurile care te înconjoară sau de a simţi! Pe aceeaşi cale, te aşteaptă o nouă provocare la nivel socio-profesional, pe care ar fi bine să o tratezi cu maturitate, deorece va pune bazele unui proiect de mare viitor!

Scorpion – Chiar dacă eşti mai mereu optimist şi încrezător, în unele cazuri este indicat să fii şi prevăzător la propunerile pe care ţi le fac cei cu care interacţionezi, deoarece nu toată lumea are cele mai bune intenţii. Nu juca tot ceea ce ai pe o singură carte, ci păstrează-ţi întotdeauna şi alte alternative! S-ar putea să apară situaţii pe care nu le-ai prevăzut şi la care chiar nu te-ai aşteptat!

Săgetător – Dacă o persoană pe care o îndrăgeşti îţi face nişte destăinuri de suflet sau îţi spune nişte secrete, este indicat să o asculţi cu empatie şi să nu o judeci, deoarece oricând te poţi afla şi tu în aceeaşi situaţie de viaţă. În plan profesional, dă tot ceea ce ai mai bun şi remarcă-te, a venit timpul să le arăţi tuturor de ce eşti capabil. Vei fi persoana potrivită la momentul potrivit!

Capricorn – În această perioadă este indicat să fii perseverent, să îţi menţii punctul de vedere activ şi să nu te abaţi de la el, chiar dacă vor exista persoane care vor încerca să te influenţeze. Atunci când o uşă sau un capitol de viaţă se încheie, un altul nou se va deschide în faţa ta. Nu ezita în faţa viitorului şi nu te pierde în regretele trecutului, care nu îţi vor face decât rău!

Vărsător – Chiar dacă te încearcă o stare de melancolie referitoare la activităţi sau stări din trecut, stai focusat pe ceea ce este important în acest moment pentru tine. Seara, înconjoară-te de prieteni! Poate fi o zi extrem de romantică şi de binefăcătoare relaţiei de cuplu, aşa că nu ezita în a petrece timpul alături de persoana pe care o iubeşti! Destăinuirile pe care vi le veţi face au rolul de a vă apropia şi mai mult emoţional!

Peşti – Lucrurile pe care ţi le doreşti cu ardoare şi la care visezi sunt pe cale să se întâmple, aşa că nu te opri şi nu abandona acum, ci menţine-ţi toată atenţia focusată asupra paşilor finali! Este o zi potrivită cumpărăturilor şi investiţiilor în propria persoană. Achiziţionează ceva care îţi place cu adevărat sau dă fuga la un salon de cosmetică şi…spa pentru a te relaxa şi pentru a te destinde!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...