Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 IULIE. Cei din zodia Peşti trebuie să fie foarte atenţi! Cineva îi vorbeşte de rău!

HOROSCOP 24 IULIE. Cei din zodia Peşti trebuie să fie foarte atenţi! Cineva îi vorbeşte de rău!

De: Cancan 24/07/2016 | 08:35
HOROSCOP 24 IULIE. Cei din zodia Peşti trebuie să fie foarte atenţi! Cineva îi vorbeşte de rău!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi vei fi predispus să te laşi în voia simţurilor, având ocazia de a te bucura de momente în natură sau ieşind în oraş, într-un local cu oameni selecţi. Dacă în această perioadă s-a pus problema reevaluării resurselor şi atitudinii tale faţă de bani, acum a venit momentul observării unor rezultate concrete. Planurile pe care le aveai în legătură cu casa, să o schimbi, să o renovezi sau să cumperi una, pot înregistra acum nişte progrese substanţiale.

Taur – Astăzi este un moment prielnic de care trebuie să profiţi, să-ţi iei inima-n dinţi şi să discuţi despre chestiunile importante cu persoana iubită! Poţi fi motivat să arăţi cât de mult îţi pasă de relaţie, oferindu-i compasiune şi timp să o asculţi. Binele îţi va fi răsplătit! Totodată, poţi să realizezi că ai o nevoie emoţională de a te conecta mai mult la zona spirituală. Poţi pune în aplicare practici zilnice în acest sens!

Gemeni – Ideile reformatoare exprimate, dar şi susţinerea cu tărie a conceptelor în care crezi poate deranja persoane care nu-ţi vor binele. Fii atent la unele rude! Probabil că simţi starea conflictuală care pluteşte în aerul de acasă şi este inutil să eviţi confruntarea. Mai bine, spune cu calm ceea ce te preocupă. În sfera profesională, dacă ai construit relaţii durabile cu persoanele de care depinde ascensiunea ta socială, acum ţi se poate oferi şansa de a primi noi responsabilităţi.

Rac – Chiar dacă este weekend, multă energie dedicată locului de muncă ar fi predispoziţia zilei. Oricât te-ai dedica astfel încât lucrurile să iasă cum vrei tu, fereşte-te de riscuri. Astăzi poţi vedea roadele unui proiect important, demarat alături de prieteni sau poţi clarifica un diferend care a existat până acum între voi. Este timpul evaluărilor planurilor cu bătaie lungă şi dacă ţi-ai realizat ceea ce ţi-ai propus. Totul este să obţii un echilibru pe toate planurile!

Leu – Ai oportunitatea astăzi să testezi situaţii în care să fii pe cont propriu şi în care poţi să-ţi depăşeşti temeri legate de părăsirea zonei de confort. Fii cu băgare de seamă la reacţii şi la modul agresiv în care te adresezi celor din jur, deoarece astăzi poţi crea mari animozităţi şi tensiuni. Acordă importanţă viselor, mai ales cele legate de familie, ele întruchipând emoţiile ce au fost reprimate. Pune accent pe ce-ţi spune vocea interioară.

Fecioară – Azi unii nu reuşesc să se apropie de tine, pentru că eşti într-o pasă mult prea sensibilă, iar orice cuvânt îndreptat spre tine sună tăios şi cinic. Lumea îţi caută nod în papură de la orice, încât nu dai randament în activităţi, de vreme ce mereu se iveşte cineva care să-ţi distragă atenţia. Pentru că ziua va fi fragmentată în episoade mici şi nesemnificative, nu se poate vorbi de ceva ieşit din comun, ci se risipeşte pe mărunţişuri.

Balanţă – Atenţie, dacă nu reuşeşti să-ţi canalizezi toate forţele spre un unic scop şi să te organizezi mai bine, nu va ieşi nimic constructiv astăzi. Nu ţine cont de răutăţi sau de beţe-n roate puse intenţionat de cei care doar speră să-ţi ia vreodată locul, ci menţine-ţi punctul de vedere! Totuşi, nu exagera gravitatea replicilor, pentru că unii îţi transmit chiar lucruri adevărate şi sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-ai merita.

Scorpion – Ca să scapi de emoţiile care te copleşesc, ai nevoie de un anturaj numeros de persoane tinere şi vesele care să-ţi distragă atenţia de la probleme. Dacă ai bani la dispoziţie, ai curajul de a începe o investiţie nouă. Ar fi un moment bun pentru a cumpăra ceva ce nu îţi poti permite în fiecare zi. Dacă nu ai o formă de protecţie împotriva unor reacţii agresive, retrage-te dintr-o luptă, pentru că ai putea reacţiona ciudat, altfel decât s-ar cere.

Săgetător – Discerne cu mai multă atenţie ce trebuie să spui celor din jur, pentru că unii sunt prea slobozi la gura şi transmit mai departe tot ce le destăinui. Sună-ţi prietenii, în compania potrivită, alături de oameni entuziaşti, dinamici, tonici şi bine dispuşi, vei depăşi cu bine orice situaţie fragilă. Ai alături de tine oameni care au deplină încredere în tine şi care te susţin, iar sprijinul lor e stimulativ pentru a da tot ce ai mai bun în tine.

Capricorn – Ai trecut printr-o situaţie pe care nu ai înţeles-o la vremea respectivă, încât credeai că n-a avut niciun rost, dar iată că sensul se arată acum. Cel mai uşor mod de a demonstra cuiva că greşeşte e să pui chiar tu mâna şi să faci, ca să-i arăţi prin exemplu personal cum trebuie făcut. Că e vorba de o afacere sau de altceva, merită să atragi rudele alături, deoarece gândiţi şi simţiţi la fel şi, mai ales, vă iubiţi necondiţionat.

Vărsător – Tu îţi vezi serios de treabă, dar se bagă alţii unde nu le fierbe oala şi riscă să strice şi ceea ce ai clădit tu. Nu te baza pe cei din jurul tău! Eşti capabil să dai şi haina de pe tine doar pentru a fi de ajutor unui prieten, dar el nu ştie să aprecieze gestul. Sacrificiile sunt uneori inutile. În schimb, formezi o echipă de nezdruncinat cu cei dragi din familie. Vă unesc nişte proiecte comune şi reuşiţi să aveţi o relaţie de colaborare perfectă.

Peşti – Atenţie, tu dăruieşti cu dragă inimă, dar celălalt pune la îndoială intervenţia ta, caută nod în papură şi începe să vorbească de rău gesturile tale. Din două tabere, întotdeauna adevărul este doar la una din ele, iar tu trebuie să trasezi astăzi clar graniţa dintre aceste părţi aflate în conflict. Dacă eşti mulţumit de cum ai judecat o problemă şi eşti convins că ai găsit soluţia optimă, exprimă-ţi părerea cu fermitate, fără a te lăsa influenţat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...