Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Capricornii trebuie să se detaşeze de probleme!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Capricornii trebuie să se detaşeze de probleme!

De: Cancan 24/09/2016 | 00:00
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Capricornii trebuie să se detaşeze de probleme!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În acest final de săptămână astrele îţi aduc şansa de a reuşi să renunţi la vechi obiceiuri, valori morale şi convingeri care au îngreunat evoluţia ta în trecut. Dacă nu ai curajul să faci anumite schimbări în viaţa ta, încearcă măcar un moment să vizualizezi cum ar fi viaţa ta în urma acestor schimbări. În momentul în care eşti observator al propriei vieţi, vei vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă care te poate face să fii mai optimist.  

Taur – Este o perioadă în care ar trebui să pui accent pe mediere deoarece poţi îmbunătăţi relaţia cu colaboratorii şi poţi rezolva anumite probleme de ordin financiar. Îţi doreşti confort şi o atmosferă liniştită în jurul tău fiindcă acest lucru te poate echilibra şi ajuta să fii mai focusat pe ceea ce ai de făcut. Astăzi este o zi benefică pentru odihnă, hrană sănătoasa şi chiar câteva exerciţii fizice. Corpul se va relaxa şi îţi va răspunde cu recunoştinţă.

Gemeni – Dacă comunici ceea ce îţi doreşti de la relaţie şi dacă îţi comunici nevoile, este posibil să faci progrese considerabile în relaţia de cuplu. Încearcă să schimbi abordarea atunci când vorbeşti cu ceilalţi şi nu pune totul la suflet. Intenţiile tale sunt bune, dar nu apreciate de toată lumea. În următoarea perioadă este important să fii mai activ şi să-ţi demonstrezi calităţile şi capacitatea de muncă dacă doreşti să primeşti recunoaşterea.

Rac – Lasă lucrurile să curgă de la sine şi să accepţi că orice lucru se întâmplă cu un scop care în final îţi va fi favorabil şi te va ajuta să evoluezi. Ai neglijat în ultimul timp viaţa socială şi întâlnirile cu prietenii. Reconsideră acest lucru, fiindcă acestea sunt un izvor de energie pentru tine. Chiar dacă partenerul te cunoaşte şi tu crezi că poate intuieşti nevoile tale, ar fi bine să încerci totuşi să defineşti mai bine ceea ce îţi doreşti.

Leu – Orice eveniment la care participi astăzi îţi poate aduce în cale persoane deosebite sau interesante care îţi vor înfrumuseţa viziunea asupra vieţii. Modul în care reuşeşti să-ţi dozezi energia poate transforma ziua într-una productivă sau, din contră, într-una plină de agitaţie şi tensiuni. Eşti dedicat muncii tale şi conştiincios în ceea ce faci. Această a doua parte a lunii îţi aduce recunoaşterea acestor calităţi şi chiar un bonus.

Fecioară – Este o perioadă bună din punct de vedere al negocierilor, tranzacţiilor sau finanţelor. Pune la bătaie toate calităţile tale pentru a obţine beneficii. Încearcă să acorzi mai multă atenţie sănătăţii tale. Stresul acumulat în ultimul timp la muncă se poate resimţi destul de puternic la nivel fizic. Ar fi bine să nu te pierzi în detalii şi să fii mai eficient în rezolvarea responsabilităţilor zilnice pentru a putea ajunge mai repede la întâlnirea cu prietenii.
 
Balanţă – O zi potrivită pentru activităţi creative, pentru a pune în practică idei care îţi încălzesc inima şi te fac să te simţi din nou copil. Ar fi bine să încerci să iei legătura cu persoane dragi pe care le-ai neglijat în ultima perioadă şi să petreceţi o seară de neuitat. Totodată, nu te lăsa copleşit de anumite amintiri sau probleme din trecut şi să te focusezi pe momentul prezent şi pe ceea ce ai de făcut.
 
Scorpion – Foloseşte-te de abilităţile tale în comunicare pentru că vei avea succes. Activităţile intelectuale sunt susţinute de astre şi poţi câştiga extra. În planul personal, tu eşti singurul care îşi poate rezolva problemele emoţionale. Încearcă să nu aştepţi să-ţi acopere altcineva nevoile, pe cele interioare în particular. Anulează-ţi întâlnirile cu persoane care nu-ţi sunt apropiate şi petrece mai mult timp cu tine însuţi, făcând lucruri pentru tine. Relaxează-te.
 
Săgetător – Planul sentimental este favorizat de astre, iar partenerul îţi poate oferi momente foarte plăcute. Redescoperi plăcerea de a fi iubit şi dorit. În această perioadă ar fi indicat să te bucuri mai mult de viaţă şi să-ţi permiţi să fii mai indulgent cu tine şi mai mult atent cu sănătatea ta. Dacă ai avut probleme la birou sau cu banii, azi poţi găsi soluţii cu ajutorul unui prieten. Vorbele lui te vor încuraja şi vei acţiona cu mult aplomb.

Capricorn – În acest weekend încearcă să te detaşezi un pic de problemele cotidiene şi de agitaţia din jurul tău şi să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Încearcă să-ţi stabileşti ca plan personal să-i apreciezi pe cei care te ajută în decursul unei zile pentru că acest lucru te poate ajuta şi pe tine. Organizează o ieşire în aer liber cu familia şi fă-i pe mambrii acesteia să se simtă iubiţi. Vor aprecia ceea ce oferi şi orice propunere pe care o vei face astăzi.

Vărsător – Încearcă să găseşti modalităţi de a împleti utilul cu plăcutul şi de a-ţi face munca cât mai armonioasă. Este posibil să culegi roadele muncii depuse. Pot apărea anumite situaţii neprevăzute în viaţa personală şi asta te scoate din zona ta de confort. Însă echilibrul şi liniştea nu vor întârzia să apară. Dacă ai de semnat anumite documente, acum este momentul potrivit pentru a o face.

Peşti – Încearcă să fii mai atent şi mai focusat pe ceea ce ai de făcut acasă fiindcă este posibil să reuşeşti să câştigi încrederea celor dragi şi chiar laudele lor. În această perioadă au loc evenimente care pot aduce lumina în viaţa personală sau în plan familial. Totodată, poţi primi veşti bune în legătură cu nişte rude. Este un moment bun pentru a te bucura de rezultatele muncii tale.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Narcisa a dezvăluit că ea s-a ocupat de înmormântarea tânărului decedat în accidentul de la Deveselu: ,,Înmormântarea a fost făcută de mine”. Cum a răspuns tatăl lui Mădălin în fața acuzațiilor
Narcisa a dezvăluit că ea s-a ocupat de înmormântarea tânărului decedat în accidentul de la...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu! Lovitură năucitoare: Ajunsese să...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu! Lovitură năucitoare: Ajunsese să...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui erau banii
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la București
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la...
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Gmail introduce o nouă funcție. Ce se schimbă la adresele de email
Gmail introduce o nouă funcție. Ce se schimbă la adresele de email
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV a anunțat când îi vezi la televizor
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
Conflict între Cristina Cioran și fostul partener, Alex Dobrescu. Actrița a cerut prelungirea unui ordin de protecție contra lui
Conflict între Cristina Cioran și fostul partener, Alex Dobrescu. Actrița a cerut prelungirea unui ordin...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...