Acasă » Horoscop » HOROSCOP 3 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 3 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 03/07/2016 | 09:00
HOROSCOP 3 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – De dimineaţă este posibil să suferi o dezamăgire sentimentală, motiv pentru care te indispui. Sfatul astrelor este să vorbeşti deschis cu partenerul pentru a evita neînţelegerile. Următoarea perioadă este propice expresivităţii de sine, creativităţii şi expansiunii la nivel personal! Dacă ai vreun hobby, exprimă-l! Poţi primi unele sfaturi, informaţii sau lecţii de la copii sau de la cei mai tineri ca tine! Ascultă cu atenţie, vei avea ceva important de învăţat!

Taur – Se prea poate ca în următoarea perioadă să ai lungi discuţii sau conversaţii alături de persoana iubită! Ceea ce decideti acum are durabilitate în timp! Este un moment decisiv în viaţa ta, iar lucrurile trebuie bine cântărite. Nu te avânta să iei o decizie până nu şti toate datele problemei! Pe plan profesional poţi avea succes, însă va fi nevoie să munceşti foarte mult, chiar peste orele de program. Explică familiei situaţia!

Gemeni – Se prea poate să fii în perioada examenelor sau să ai un test de trecut! Concentrează-te cu atenţie, învaţă metodic şi susţinut şi nu te baza pe noroc! Fii pe fază la informaţiile, la persoanele şi la oportunităţile ce vin de departe, din ţări străine! Sunt şanse ca ceva să se concretizeze în avantajul tău! Nu este o zi prielnică întâlnirilor cu prietenii. Ai ocazia să iei o decizie care îţi poate aduce avantaje materiale consistente.

Rac – Starea tensionantă de dimineaţă ar putea să aibă efecte negative asupra relaţiilor cu persoana iubită. Nu te agăţa de trecut, ci priveşte spre viitor! În rest, fii pe fază deoarece este o zi favorabilă, în care poţi adopta o nouă filozofie de viaţă, care să se potrivească mai bine cu tine şi cu personalitatea ta! Este perioada în care credinţa îţi poate fi testată sau în care studiezi şi te interesezi despre o altă religie! Aprofundează totul cu atenţie!

Leu – Ai putea constata că povestea de dragoste din care faci parte este pe terminate! Totuşi, nu lua decizii din impuls şi reflectă asupra plusurilor şi a minusurilor! Dacă te împovărează mult prea mult o sarcină pe care ţi-ai asumat-o de curând, mai bine fii sincer şi vorbeşte deschis, ceilalţi vor înţelege! Poţi redresa o situaţie numai dacă îţi doreşti cu adevărat! Implică-te în treburile pe care le consideri cu adevărat importante şi de viitor!

Fecioară – Exprimă-te cu încredere, vorbeşte sau comunică prin orice modalitate deoarece această atitudine îţi va atrage noi oportunităţi în viaţa cotidiană şi în carieră! Pot apărea provocări în domeniul călătoriilor, al maşinilor sau al mijloacelor de deplasare! Aşadar, nu pleca la drum până nu ţi-ai luat toate măsurile de siguranţă şi până nu ai toate informaţiile necesare despre traseu şi destinaţie!

Balanţă – Comută-ţi atenţia asupra grupurilor, a asociaţiilor sau a organizaţiilor. Informaţiile primite din această zona îţi vor aduce oportunităţi! Ai grijă la ceea ce afirmi, la secretele pe care le împărtăşeşti sau la informaţiile ce-ţi sunt încredinţate, unele persoane îţi pot fi nefaste! Copiii îţi pot crea unele probleme sau tensiuni. Implică-te în activităţile lor şi vezi cu ce se preocupă, ce anturaj au şi cum stau cu studiul!

Scorpion – Există anumite resposabilităţi casnice pe care le-ai tot amânat, iar acum se pare că a venit momentul să ţi le asumi! Nu-ţi fie frică să vorbeşti şi să spui ceea ce gândeşti în faţa unui grup de oameni. Dacă destinul v-a adus împreună, înseamnă că aveţi ceva în comun şi că împărtăşiţi aceeaşi viziune. Atenţie la provocările în iubire, ar putea apărea o tentaţie căreia să îi rezişti cu greu!

Săgetător – Păstrează-ţi calmul şi nu începe discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă, s-ar putea ca din cauza orgoliilor să aveţi amândoi de suferit! O convorbire cu o rudă din altă localitate ar putea să-ţi aducă un sfat bun cu privire la o problemă cu care te confrunţi! Nu fi reticent în dezvăluiri! Există probabilitatea ca acum să închei unele parteneriate sau asocieri pe care le aşteptai de mai mult timp! Nu da înapoi şi afirmă ceea ce crezi!

Capricorn – Acolo unde este cazul, este perioada în care poţi primi veşti, răspunsuri sau informaţii în legătură cu un proces din instanţă! Totuşi, nu sunt definitive! Totodată, azi va fi necesar să lămureşti unele lucruri cu persoana iubită! Aşteaptă-te la lungi discuţii, hotărâri sau chiar certuri! Dacă mergi cu maşina, atenţie să nu depăşeşti viteza legală admisă sau să nu parchezi acolo unde nu este permis deoarece rişti să primeşti o amendă!

Vărsător – Este necesară ceva mai multă prudenţă în acţiunile tale, pentru a nu ajunge în situaţia de a face lucruri mai puţin caracteristice ţie. Menţine-ţi principiile active şi nu te lăsa ispitit de factori externi! Relaţia de iubire în care te afli ar putea suferi un impediment! Nu cheltui mai mult decât îţi poate buzunarul şi nu face acte nesăbuite! Cât de curând poţi rămâne fără fonduri sau se vor ivi noi posibilităţi de investiţie!

Peşti – Încearcă să-i mulţumeşti pe ceilalţi şi participă la un eveniment monden, care până la urmă s-ar putea chiar să-ţi placă! Fă faţă provocărilor! Discută cu familia sau cu cei dragi problemele pe care le ai, vei găsi mai mult ca sigur rezolvarea care te avantajează cel mai bine! Ceea ce părea valoros până acum poate să nu mai reprezinte nimic mâine. Pune accent pe esenţă şi profunzime, nu pe lucrurile efemere!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este mereu pe drumuri”
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...