Acasă » Horoscop » HOROSCOP 30 APRILIE: Zi cu factor RIDICAT de STRES pentru toate zodiile

HOROSCOP 30 APRILIE: Zi cu factor RIDICAT de STRES pentru toate zodiile

De: Cancan 30/04/2016 | 09:32
HOROSCOP 30 APRILIE: Zi cu factor RIDICAT de STRES pentru toate zodiile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul ar fi indicat să nu fi combativ şi să încerci să abordezi cu mai mult calm situaţiile sau discuţiile neplăcute. Cei apropiaţi sunt puţin nemulţumiţi de relaţia tensionată dintre voi. Schimbă-ţi atitudinea, organizează o petrecere, o ieşire la munte şi eliberaţi-vă de aceste tensiuni. Emoţiile prea puternice te pot face să-ţi pierzi raţiunea şi, astfel, să dai amploare unei situaţii care nu e atât de dramatică pe cât o percepi tu. Atenţie la sănătate.

Taur
Autocritica nu duce niciodată la ceva bun. Dimpotrivă, poate crea în tine un sentiment de vinovăţie care poate genera convingerea că tu nu eşti bun. Încearcă să fii rabdator şi indulgent cu tine însuţi, nimeni nu se naşte învăţat. Gândeşte constructiv şi acordă-ţi puţin timp şi bunăvoinţă şi fă tot posibilul să te descarci de energiile negative preluate. Azi ai posibilitatea să armonizezi relaţia cu cei din familie. Organizează activităţi la care să participaţi împreună şi care să vă apropie mai mult.

Gemeni
Astrele favorizează viaţa socială şi cea personală, astfel încât, încearcă să nu refuzi nicio invitaţie din partea prietenilor sau chiar a colegilor. Weekendul se anunţă promiţător, rămâne la latitudinea ta dacă alegi să-l petreci mergând la aumite evenimente cu prietenii sau alături de partener. Dacă însă alegi să rămâi în căldura căminului îţi este indicată şi benefică orice activitate care ţine de îngrijirea personală, de sănătatea fizică şi psihică şi, de asemenea, orice formă de deconectare.

Rac
Dacă tocmai se încheie un capitol din viaţa ta, încearcă să ai încredere în intuiţia ta şi, de asemenea, curajul de a arăta cine eşti cu adevărat şi de a arăta că poţi merge înainte cu optimism. Este posibil ca stările tale să fie foarte schimbătoare azi şi acest lucru să-ţi afecteze relaţiile cu ceilalţi. Petrece mai mult timp cu tine însuţi. Deşi partenerul va aprecia, în această perioadă, faptul că petreci mai mult timp cu el încearcă totuşi să nu-i acaparezi cu totul timpul şi spaţiul.

Leu
Permite persoanelor la care ţii să te ajute pentru că dacă faci totul de unul singur şi nu-ţi iese vei simţi frustrare. Ar trebui să ştii că a apela la ceilalţi nu te face slab. Este posibil să apară unele tensiuni în familie şi ar fi indicat să nu treci totul prin filtrul emoţiilor pentru a nu te lasa copleşit de aceste evenimente care se vor dovedi a nu fi atât de grave. Ar fi bine să-ţi asumi anumite responsabilităţi în relaţia de cuplu fiindcă partenerul are nevoie de atenţia şi de înţelegerea ta.

Fecioară
Astăzi ar fi bine să-ţi asculţi inima fiindcă ea ştie ce e mai bine pentru tine. Ar trebui să ştii că nu toate deciziile se iau raţional şi despicând firul în patru. Încearcă să asculţi mai atent semnalele transmise de corpul tău şi ai mai multă grijă de sănătate. O plimbare în natură poate fi foarte benefică pentru tine. Într-o relaţie de cuplu, comunicarea, ajutorul reciproc şi grija pentru celălalt sunt foarte importante aşa că renunţă la critica pentru a evita discuţii de care îţi va părea rau.

Balanţă
Dacă ai sentimentul că cei din jurul tău nu te plac, ar fi bine să ţii cont de faptul că poate fi doar o percepţie greşită de-a ta. Încearcă să te comporţi cât mai natural şi ei vor răspunde în aceeaşi manieră. În această perioadă e indicat să fii puţin mai cumpătat în privinţa cheltuielilor şi să găseşti modalităţi extra de a-ţi consolida bugetul. Astăzi este posibil să ai o zi plină din punct de vedere social, chiar imprevizibilă. Poţi cunoaşte oameni interesanţi şi poţi lega noi prietenii.

Scorpion
Deşi îţi plac provocările, azi ar fi indicat să-ţi conservi energia nefiind în cea mai bună formă din punct de vedere fizic dar nici psihic. Ritmul alert nu te sperie dar, ar fi bine, din când în când să-l mai domoleşti şi să-ţi hrăneşti sufletul şi mintea cu activităţi care îţi fac plăcere şi care îţi pot încărca bateriile. Este foarte important ca, din când în când şi mai ales de sărbători, să transmiţi oamenilor dragi ceea ce simţi pentru ei pentru că nu toţi simt asta dincolo de cuvinte.

Săgetător
Încearcă să fii mai selectiv cu oamenii pe care îi laşi să intre în viaţa ta şi să acorzi mai mult timp oamenilor care îţi sunt cu adevărat dragi şi care îţi vor binele. Astăzi ai putea să-ţi îndrepţi atenţia către tine şi către ceea ce îţi face plăcere chiar dacă acest lucru va surprinde neplăcut unele persoane din jurul tău. Dacă totul îţi pare prea static sau prea monoton, hrăneşte-ţi spiritul de aventură ce te caracterizează atât de bine şi pleacă într-o călătorie fie ea chiar şi imaginară.

Capricorn
Evită cât poţi să te înconjori de persoane răuvoitoare sau care te descarcă uşor de energie şi încearcă să nu mai pui la suflet tot ce ţi se spune. Nu mai fii critic cu tine fiindcă poţi atrage schimbări negative în viaţa ta. Acceptă-te aşa cum eşti şi atunci îţi vei permite să faci schimbările pozitive. Azi ai posibilitatea, introspectându-te, să-ţi identifici şi să-ţi înţelegi mai bine propriile emoţii şi, astfel, să depăşeşti anumite traume sau supărări şi să te bucuri de această sărbătoare.

Vărsător
Orice este nou sau nonconformist te entuziasmează şi îţi schimbă în bine starea de spirit şi tonusul. Mergi în acest weekend la un eveniment de acest fel şi invită-ţi şi prietenii. Lasă-te surprins de imprevizbil şi bucură-te de orice moment. Pe de altă parte, nevoia acută de mai multă libertate poate duce la anumite discuţii cu partenerul. Încearcă să fii autentic şi să discuţi deschis despre acest lucru fiindcă sunt şanse mari să te înţeleagă şi să accepte felul tău de a fi şi nevoile tale.

Peşti
Cu iubire îndepărtezi vechile scheme de gândire negative şi poţi accepta cu mai multă uşurinţă un tip de gândire nou şi să faci trecerea de la jumătatea goală la cea plină a paharului. Încearcă să te detaşezi pe cât posibil de tensiunile care pot apărea între membrii familiei. Ar fi benefic dacă ai petrece mai mult timp cu tine însuţi sau cu prietenii. Caută modalităţi prin care să te menţii într-o formă psihică cât mai bună şi, astfel, să-ţi regăseşti echilibrul interior şi bucuria de a trăi.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea