Acasă » Horoscop » HOROSCOP 6 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 6 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 06/07/2016 | 07:34
HOROSCOP 6 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – O zi cu noroc! Negociază, cumpără, vinde sau contractează, rezultatul va fi unul pozitiv pentru tine şi pentru proiectele tale viitoare! Colaborează cu cei din jurul tău şi contribuie cu idei creative şi inovatoare. Munca în echipă şi idealurile comune îţi vor aduce şi ele succes! Fă-i o surpriză persoanei iubite şi invit-o undeva în oras. Timpul petrecut împreună va rezolva unele conflicte mai vechi şi vă va apropia mai mult!

Taur – Deşi îţi doreşti să evadezi şi să faci numai ce-ţi place ţie, indicaţia ar fi să-ţi asumi unele responsabilităţi, mai ales faţă de partenerul de viaţă! Totodată, finalizează proiectele pe care le-ai început cu săptămâni în urmă, vei căpăta astfel încrederea şi respectul celor cu care ai colaborat! Foloseşte-ţi energia într-o direcţie pozitivă şi cu intenţii benefice pentru cei implicaţi, iar astrele îţi vor creea oportunităţile de care ai nevoie!

Gemeni – Momentele în care este nevoie să fii singur sunt necesare, aşa că nu ezita să îţi aloci câteva ore de linişte! Creează mental orice proiect şi nu te feri să visezi cât mai departe, atâta timp cât îţi urmezi vocea inimii, totul se va realiza aşa cum ţi-ai propus! Seara rezerv-o pentru cei dragi! Un prieten încearcă să-ţi destanuie ceva. Fii pe fază la amanunte şi la emoţiile ce intervin în poveste, vei înţelege mai multe decât ţi se transmite verbal!

Rac – Creează, pictează, cântă sau scrie, vei găsi mai multă inspiraţie în tine decât credeai că poate exista! Lasă-ţi starea de spirit să vorbească de la sine! Pot veni către tine informaţii noi, ce merită să fie tratate cu mare atenţie! Nu lăsa să îţi scape detalii şi nu amâna momentul pe mai târziu! Relaţia cu copiii este importantă, aşa că nu lăsa să se adune conflicte nerezolvate. În ciuda zidului ce ţi se ridică în faţă, acţionează ca un părinte!

Leu – O zi petrecută acasă, alături de cei dragi şi departe de tumultul cotidian, îţi poate conferi detaşarea şi calmul de care ai nevoie pentru moment! Ocupă-te de treburile casei şi ajută persoana iubită în muncă, acţiunile duse la bun sfârşit în doi vă vor da mai multă satisfacţie şi vă va uni mai mult! Chiar dacă dimineaţa nu începe foarte bine şi toate sunt pe grabă, până seara ai toate şansele să te reculegi şi să rezolvi tot ceea ce aveai în plan!

Fecioară – Mai mulţi oameni depind de tine, de aceea atunci când iniţiezi ceva, trebuie să-i iei şi pe ei în calcul. Fii corect şi toată lumea va fi mulţumită! Fii mândru de ceea ce ai realizat şi de drumul spre care te îndrepţi, informaţia pe care ai primit-o de curând îţi deschide noi porţi către înţelegere şi ascensiune! Găseşte forma de exprimare ce te avantajează cel mai mult şi comunică-le celor din jur viziunea ta. Cineva te va ajuta să perseverezi!

Balanţă – Creativitate, culoare şi viziune sunt indiciile zilei în curs, cuvinte de care ar trebui să ţii seama în orice acţiune ai vrea să întreprinzi. Alege cu grijă oamenii cu care trebuie să lucrezi şi să colaborezi şi nu te mai înconjura de false valori, rişti să fii dezamăgit încă o dată în viaţă! Totul este în schimbare, iar reuşita nu este departe să apară. Concentrează-te pe ţelurile tale şi perseverează cu încredere şi deschidere!

Scorpion – Achită-te la timp de datorii şi menţine-ţi promisiunile, cu cât oferi mai mult, cu atât vei primi mai mult şi alţii te vor spijini mai tare! Un curs, participarea la un eveniment social sau la o reuniune te fascinează şi îţi pot ridica o grămadă de probleme şi întrebări la nivel filozofic! Pregăteşte-te să cunoşti persoane noi, să auzi lucruri interesante şi să ai parte de experienţe fascinante. Destinul ţi-a pregătit o surpriză!

Săgetător – Chiar dacă cineva încearcă să te atace din punct de vedere principial, nu te lansa în polemici şi nici nu protesta, vei regreta mai târziu! Profită de şansele ce se arată şi de oamenii ce doresc să te ajute, cu cât îţi delegi mai mult îndatoririle, cu atât proiectele vor avansa mai rapid! Persoana iubită are nevoie de prezenţa ta, aşa că fă-i o bucurie şi îndreaptă-ţi atenţia către ea şi către relaţia în care eşti implicat!

Capricorn – Nu este momentul să leneveşti sau să nu îţi asumi unele responsabilităţi, mai târziu vei fi obligat să o faci într-o manieră ce nu va fi pe placul tău! Ai grijă de banii pe care i-ai acumulat şi, vorba proverbului, nu fugi după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, s-ar putea să nu prinzi niciunul! Prietenii cu care te vezi azi îţi dau veşti bune sau îţi oferă un cadou! Provocarea este să înveţi cum să primeşti şi să oferi în egală măsură!

Vărsător – Nu pleca urechea la toate bârfele şi nu fi tentat să tragi concluzii doar pentru că oamenii vorbesc! Ascultă-ţi raţiunea şi abţine-te de la comentarii! O acţiune voluntară şi lipsită de interese se arată în curând, iar implicarea de care dai dovadă nu rămâne neobservată! Lasă-te purtat de intuiţie! O zi oportună iubirii, declaraţiilor de dragoste şi afectivităţii. Organizează-ţi timpul astfel încât persoana iubită să fie inclusă şi nu vei regreta!

Peşti – Pasiune, aventură şi picanterii. Dacă eşti liber de orice relaţie, bucură-te de moment, însă dacă nu eşti singur, gândeşte de două ori înainte! Nu te lăsa indus în eroare de promisiunile unor oameni falşi şi bazează-te doar pe forţele proprii, vei găsi în curând o soluţie acceptabilă la problema cu care te confrunţi la serviciu! Prietenii sunt pe cale să organizeze o reuniune, la care este bine să iei parte! Amintiri, nostalgie şi emoţii împărtăşite sunt indicii prezente!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...