vica blochina

Vica Blochina se apropiet de 40 de ani, insa nu-si arata deloc varsta. Fosta amanta a selectionerului Victor Piturca are un corp perfect si are grija mereu sa nu exagereze cu mancarea. Pe langa asta, blondina practica yoga.

A profitat din plin de vara si a fost nelipsita de pe plaja. Aproape in fiecare weekend, Vica Blochina a mers la mare pentru a se bronza si apoi pentru a petrece prin cluburi. A avut insa parte de relaxare totala la nenumarate sedinte de yoga, iar fanii au avut sansa sa o vada in actiune.

vica blochina

”Cea mai mare relaxare posibila pentru mine este sa merg in diverse locuri, cat mai departe de agitatie si sa fac yoga. Eu practic Ashtabga viniyasa, o forma de yoga care ma ajuta foarte mult atat fizic, cat si psihic”, a spus Vica Blochina.

vica blochina


Pentru a avea un ten perfect, Vica Blochina foloseste o multime de creme pe care si le prepara singura. Are retete si pentru creme pentru protectie solara, 100% naturale. Mai mult decat atat, blondina imparte cu prietenii de pe Facebook toate aceste secrete.

vica blochina


CITESTE SI

Nu mai are nicio RETINERE! Vica Blochina, cu sfarcul la vedere in vazul tuturor!

Imagine demna de filmele XXX cu Vica Blochina! Cum a putut sa pozeze fosta balerina: "Ce va mai place.."
 

Simte din nou fiorul dragostei!

vica blochina


Vica Blochina nu s-a afisat pana acum cu niciun alt barbat dupa despartirea de Victor Piturca insa, se pare ca aceasta simte din nou fiorii dragostei. "Daca nu ma afisez la bratul cuiva nu inseamna ca nu exista. Sunt foarte fericita in momentul de fata, sunt implinita", ne-a mai spus Vica, cu ceva timp in urma.
 

D.C.

Citeste despre: vica blochina, goala, victor piturca


Share On Facebook