CANCAN.ro a aflat că Monica Gabor i-a făcut cunoştinţă micuţei Irina cu iubitul ei de peste hotare, Mr. Pink.  De la site-ul numărul 1 al României aflaţi toate detaliile.

Monica Gabor este restantă cu pensia alimentară şi vine rar în ţară. În ultima perioadă nici pe skype nu a mai vorbit cu fiica sa, Irina, însă, în cele din urmă, cele două au reluat discuţiile pe internet. Moni ar fi fost un pic ocupată, motiv pentru care a lăsat România pe plan secund. Şi pentru a se revanşa faţă de fiica ei, vedeta TV o sună aproape în fiecare seară.

Moni nu doar că o ţine la curent pe Irina cu tot ceea ce face, însă îşi face şi planuri pentru momentul în care micuţa va avea 18 ani şi va putea să o viziteze şi, de ce nu, să se stabilească în America. 

CANCAN.ro a aflat că Irina ştie că Moni are un iubit peste hotare, motiv pentru care ar fi întrebat-o de el, iar vedeta, fără să stea la discuţii i l-a prezentat pe Mr. Pink prin intermediului skype-ului. ”Mai sunt 8 ani, iar apoi Irina poate pleca din ţară legal, Irinel nu o mai poate ţine în România sub pretextul că e minoră. Acum, el nu-i dă voie să plece, pentru că îi este frică să nu cumva să rămână definitiv acolo. Oricum, la Izvornai are viaţă bună, o educaţie aleasă, iar Iri nu face altceva decât să o poregătească pentru studiile din străinătate, pentru că dacă fata va pleca, va pleca la studii. Ea este un copil silitor şi inteligent.”, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Iri şi Moni, despărţiţi

Monica Gabor s-a casatorit cu Irinel Columbeanu dupa ce a implinit varsta de 18 ani. Fastuasa nunta a avut loc in 2006, iar evenimentul a fost unul de mare anvergura. La putin timp, Moni a adus-o pe lume pe Irinuca, iar in 2011 s-au despartit, dupa care au divortat. Cei doi s-au luptat prin tribunale ani de zile pentru custodia fetitei, insa miionarul a castigat procesul. Intre timp, Monica Gabor s-a mutat in America, unde locuieste si in prezent. Relatia dintre Moni si Irinel s-a terminat si din cauza faptului ca fostul model l-ar fi inselat pe milionar chiar si cu soferul personal. Monica Gabor (27 de ani) se afla in America, si-a scos implanturile mamare si a devenit alt om. Studiaza si are o relaţie cu un afacerist chinez pe nume Mr. Pink.

Eva Stan

Citeste despre: monica gabor, monica columbeanu, irina columbeanu


Share On Facebook