Natalia Mateut

Sa sari in piscina de la o inaltime mare nu este un lucru prea simplu. Pentru Natalia Mateut, insa, a parut o joaca de copii. Vedeta i-a lasat pe toti cu gura cascata cu un salt impecabil si a fost aplaudata la scena deschisa.

Vedetele din Romania se intrec sa isi demonstreze curajul si talentul acrobatic in emisiunea estivala de la Antena 1. Dupa ore lungi de antrenamente, fiecare isi doreste un singur lucru: sa sara cat mai bine si sa primeasca note cat mai mari. Insa, nu toti reusesc.

Natalia a imbracat un costum de baie extrem de sexy si elegant
Natalia a imbracat un costum de baie extrem de sexy si elegant

Daca majoritatea gafeaza, fie din cauza emotiilor, fie de frica, ea a reusit sa ii impresioneze pe toti. Natalia Mateut a executat o saritura aproape perfecta, dar ceea ce ia uluit pe toata lumea a fost inaltimea aleasa de vedeta. In timp ce altii abia au curaj sa se arunce de la trei metri, ea a sarit in gol de la cea mai mare altitudine, 10 metri.

Vedeta a executat o saritura aproape perfecta
Vedeta a executat o saritura aproape perfecta

CITESTE SI

Natalia Mateut dezvaluie trucurile ei pentru o silueta de invidiat. "Trebuie sa te abtiii o saptamana de la..."

Sani bombati, pielea bronzata... UPS, mi-a aparut o pata! Ce s-a vazut pe abdomenul uneia dintre cele mai sexy asistente TV

In plus, tinuta ei a starnit ropote de aplauze. Imbracata intr-un costum de baie alb, elegant, aceasta a zambit pe tot parcursul momentului ei si a "sarutat" din zbor pe toata lumea.

Tinuta Nataliei a fost si ea extrem de apreciata
Tinuta Nataliei a fost si ea extrem de apreciata

Si-a invins frica

Desi a executat o saritura atat de buna, putini stiu ca Natalia se temea foarte tare atat de inaltimi, cat si de apa. Pentru ea nu a fost deloc usor sa faca acest exercitiu, motiv pentru care a fost si mai apreciata.

A.D.
 

Citeste despre: natalia mateut, natalia mateut costum de baie, natalia mateut sexy, natalia mateut piscina, natalia mateut saritura 10 metri


Share On Facebook