ovidiu burca principala

De fata cu foarte multa lume, Ovidiu Burca nu a putut sa se stapaneasca si si-a luat nevasta de fund. Paparazzii CANCAN.ro au fotografiat miscarea neasteptata a fostului fundas.

Ovidiu Burca (34 ani) a lasat pentru un week-end distractia din Centrul Istoric din Bucuresti, acolo unde detine un restaurant si, impreuna cu sotia lui, a plecat la mare.

Ajunsi pe litoral, sambata, cei doi au mers sa se distreze intr-un club de fite din Mamaia. Dupa doar cateva minute dupa ce au ajuns in aceasta locatie, Sandra si Ovidiu Burca au iesit si au mers la un magazin din apropiere. Nu a trecut mult timp, iar  fostul fundas central si nevasta lui au revenit in club. In drum spre intrare, paparazzii CANCAN.ro l-au prins in offside pe Ovidiu Burca.

Ovidiu Burca si sotia merg imbratisati spre intrarea in club
Ovidiu Burca si sotia merg imbratisati spre intrarea in club

A luat-o de BU(r)CA!


In mijlocul strazii fostul fotbalist actioneza. In jur sunt foarte multi oameni
In mijlocul strazii fostul fotbalist actioneza. In jur sunt foarte multi oameni
Fundas toata cariera sa, fostul dinamovist si rapidist nu a putut sa se stapaneasca si i-a aratat sotiei lui cat de mult este atras de corpul ei. Imbracata foarte sexy si cu un corp care ar face invidioase multe femei, Sandra l-a scos din minti pe Ovidiu Burca. Chiar daca in jur erau foarte multi oameni, acesta nu a mai rezistat si si-a apucat sotia de fund! Doamna Burca nu a parut deranjata, iar cuplul a intrat in club pentru o seara de distractie.
Femeia nu reactioneaza, iar Burca pare extrem de bucuros
Femeia nu reactioneaza, iar Burca pare extrem de bucuros

CITESTE SI:

Ghinion pentru Ovidiu Burca

Restaurantul lui Ovidiu Burca, pazit de doi caini


S-a lasat de fotbal

Dupa despartirea de Rapid, in 2012, Ovidiu Burca nu si-a mai gasit echipa si a luat decizia de a se retrage din activitate. Astfel, fostul fotbalist si-a dedicat tot timpul afacerilor. Burca detine un restaurant in Centrul Vechi, afacere care merge foarte bine.
 

Citeste despre: ovidiu burca sotie, burca mamaia, sanda burca, gest ovidiu burca, burca oviudiu


Share On Facebook