Mugur Mihaescu

Mugur Mihaescu se poatre mandri cu o frumusete de fata ce intoarce deja capete pe strada. Are numai 17 ani, insa Ivona Mihaescu pune deja pe jar inimile baietilor, spre exasperarea celebrului sau tata. Garcea are insa mare incredere in ea si...

Mugur Mihaescu, alias Garcea din celebrul serial de comedie "Vacanta Mare", este un barbat implinit. Afacerile ii merg struna, are o casnicie fericita si o mununatie de fata. Ivona Mihaescu, in varsta de numai 17 ani, este eleva in clasa a XI-a, iar in fiecare an a fost sefa de promotie.

ivona mihaescu
Baietii roiesc deja in jurul ei, insa Garcea nu pare prea deranjat de acest aspect, ba dimpotriva, pentru ca are mare incredere in ea. "Este numarul unu la scoala iar atata vreme cat invata excelent, orice altceva trece in plan secund. Baietii ii dau tarcoale, este si normal, este o fata frumoasa, insa eu am incredere deplina in ea. Nu sunt genul acela de tata cu bata si pusca, n-am de ce. Ivona este o fata foarte inteligenta si cuminte", a declarat Mugur Mihaescu, pentru CANCAN.ro.
ivona mihaescu
De remarcat faptul ca Ivona este eleva la un liceu de prestigiu din Capitala, asa ca actorul chiar are cu ce se mandri.


Au petrecut o vacanta de pomina, impreuna


Mugur Mihaescu, sotia si fiica lor au petrecut o vacanta de vis, pe litoralul romanesc. Au petrecut mai bine de o saptamana la mare, profitand din plin de soare, iar mai apoi au plecat pentru o saptamana in Delta Dunarii. 

ivona mihaescu
"Fetele merg mai mult la plimbare, relaxare. Eu merg la peste", ne-a mai spus indragitul actor.

 

CITESTE SI

Asta-i dans, nu comedie! Cand sotia nu-i de fata, Garcea se urca pe masa! Fetele i-au vazut deja... calitatile artistice

Va era dor de Vacanta Mare? “Garcea” a facut anuntul in urma cu putin timp: Lila si Urinela nu se mai regasesc in noua formula!

Mugur Mihaescu (Garcea) regreta ca Lila o duce greu: "Cand e bine, nu se plange nimeni! Dar nu ne e bine tot timpul"


Vrea sa reinvie Vacanta Mare

Mugur Mihaescu

Vacanta Mare a fost cel mai de succes sitcom romanesc iar Migur Mihaescu, alaturi de Radu Pietreanu, Axinte, Mirela Stoian si Ani Cretu, au facut milioane de oameni sa rada. 
Vacanta Mare
Actorul si-ar dori sa readuca pe micile ecrane indragitul serial de comedie, insa, momentan, televiziunile nu par a fi interesate de un asemenea proiect.

 

Georgiana Coman

Citeste despre: mugur mihaescu, garcea, fiica garcea, fiica mugur mihaescu, ivona mihaescu


Share On Facebook