Marius Calin

Marius Călin a reuşit să cucereasca juriul de la Românii au talent în sezonul trei, când a fost trimis de Mihaela Rădulescu, direct în semifinala.

Îmbrăcat extrem de sexy, toţi se aşteptau să vadă un număr de striptease, însă concurentul i-a uimit pe juraţi cu vocea sa deosebită. Mihaela Rădulescu l-a trimis pe acesta direct în semifinală. În prezent, tânărul sudor, care a devenit între timp şi interpret de muzică populară, a avut parte de un şoc zilele trecute. Acesta a constatat că filmuleţele cu el, din cadrul emisiunii la care a participat, nu mai există în mediul virtual.

Marius Calin a facut senzatie la Romanii au talent
Marius Calin a facut senzatie la Romanii au talent

"Postasem acum două luni, pe YouTube momentul meu întreg din audiţiile "Românii au Talent", ajunsesem la aproximativ 80.000 de vizualizări, iar aceastea au crescut brusc după începerea noului sezon, iar acum a fost şters de pe internet din cauza "drepturilor de autor". Am fost legat de Pro tv 3 luni.  Ei trebuia să se ocupe de promovarea mea. Au băgat o frântură de clip, în care nu se găsesc interviul , înregistrarea de la antrenament, momentul butonului auriu şi comentariile juriului", a spus nemulţumit Marius Călin.

Citeste si

S-a facut remarcat la “Romanii au Talent” “Omul-tren” a ajuns sa cerseasca

Un concurent de la “Românii au Talent” ameninţă că se sinucide! Soţia lui e in stare de şoc: “Mi-a spus că se aruncă de pe bloc!”

banner

Livia Lixandru

Citeste despre:marius călin, marius călin sudorul sexy, marius călin clip youtube


Share On Facebook