Angus T Jones

Serialul "Two and a Half Men" a debutat in 2003 si a avut un succes rasunator la acea vreme. De-a lungul timpului, insa, actorii care au jucat in aceasta productie au luat decizii radicale care au facut ca numarul dee fani sa scada drastic.

Angus T. Jones a jucat in filmul “Doi barbati si jumatate”/ "Two and a Half Men" rolul copilului si a fost cel mai bine platit actor, din categoria lui de varsta, de la Hollywood. Cu toate acestea, cand a devenit adolescent, perspectivele lui Angus s-au schimbat si a luat-o pe alt drum, total diferit de cel al actoriei.

Actorul si-a lasat barba si a devenit un fanatic religios
Actorul si-a lasat barba si a devenit un fanatic religios

“Jumatatea” din serial a renuntat definitiv la lumina reflectoarelor si la celebritate, devenind un fanatic religios. Mai mult chiar, el si-a indemnat fanii sa nu mai urmareasca aceasta productie “total lipsita de Dumnezeu”.

Angus T Jones si-a indemnat fanii sa nu mai urmareasca serialul
Angus T Jones si-a indemnat fanii sa nu mai urmareasca serialul

"Daca urmariti «Doi barbati si jumatate», va rag sa nu va mai uitati la acest serial. Eu joc in «Doi barbati si jumatate», dar nu vreau sa mai apar in el. Daca am facut vreun rau in trecut, nu vreau sa-l mai fac. Nu vreau sa contribui la planul dusmanului. Nu poti sa fii o persoana care crede cu adevarat in Dumnezeu si sa joci in acelasi timp intr-un serial precum acela. Nu ma simt deloc bine cand ma gandesc la lucrurile pe care le invat acum, la ceea ce spune Biblia si la faptul ca am jucat in acel serial de televiziune", a declarat actorul in anul 2012, in cadrul unei inregistrari video pe care a postat-o pe internet.

Angus a revenit asupra declaratiilor sale din 2012
Angus a revenit asupra declaratiilor sale din 2012

La cateva luni de la aceasta postare, Angus a revenit asupra declaratiilor sale. "Acest serial este ca un copil pentru Chuck Lorre, un copil pe care eu l-am insultat, din acest punct de vedere ma simt vinovat, insa nu regret cele spuse atunci.", a spus actorul in varsta de 20 de ani.

____

CITESTE SI:

CE TRANSFORMARE! Va mai aduceti aminte de simpaticul Screech din "Salvati de clopotel"? Cum arata acum, cu burta, chelie si barba

Imaginile care prevesteau sfarsitul! Ultimele fotografii cu Robin Williams IN VIATA! Ce a facut cu o zi inainte sa se sinucida

_____

O distributie controversata

Serialul "Two and a Half Men" a debutat in 2003 si i-a avut initial in distributie pe Charlie Sheen, Jon Cryer si copilul-vedeta Angus T. Jones. Charlie Sheen a fost concediat dupa o disputa cu Chuck Lorre in 2011.

La acea vreme, productia a fost un real succes
La acea vreme, productia a fost un real succes

Personajul interpretat de Charlie Sheen, afemeiatul Charlie Harper, a fost "ucis" în acest serial, iar în locul său a fost introdus un alt personaj, un miliardar care a făcut avere din afaceri online, interpretat de Ashton Kutcher.

R.O.

Citeste despre: angus t jones, doi barbati si jumatate, transformare doi barbati si jumatate, actori doi barbati si jumatate, distributie doi barbati si jumatate


Share On Facebook