Adelina Pestritu

Fosta prezentatoare de televiziune este una dintre cele mai sexy vedete de la ora actuală, din lumea mondenă. Fiecare apariţie a sa reuşeşte să atragă privirile celor din jur.

Adelina Pestriţu şi-a facut luni seară prezenţa la un eveniment monden la braţul iubitului ei, Speak. Cei doi erau îmbrăcaţi foarte simplu, dar în acelaşi timp cu bun gust. Pentru că fiecare apariţie a brunetei este una de senzaţie şi de această dată a fost la fel, datorită vestimentaţiei sale, dar şi a felului în care arată. Un delatiu care a reuşit să le atragă atenţia celor din jur a fost tatuajul dintre sâni pe care îl are vedeta. Tinuta vedetei a fost creată de frumoasa româncă Cristina Săvulescu ( vezi AICI alte ţinute făcute de designer).

Bruneta are un tatuaj foarte evident
Bruneta are un tatuaj foarte evident

 

Secretul relaţiei? Joaca şi serile romantice

Adelina şi Speak formează un cuplu de aproape doi ani şi şi-au dat seama de la început că sunt făcuţi să fie împreună, aşa că s-au mutat imediat împreună. Clipele în care stau despărţiţi sunt numărate. Nu de alta, dar solistul îşi însoteşte iubita la toate evenimentele şi ieşirile ei în oras. Chiar şi asa, nu se plictisesc deloc împreună, iar printre secretele relaţiei lor se numără joaca şi... serile romantice.


Oana Pascaru

 

Citeste despre: adelina pestritu decolteu generos, adelina pestritu tatuaj intre sani


Share On Facebook