Imagini socante! Primele fotografii cu Madalina Manole dupa ce s-a sinucis
Fotografie realizata de procurori imediat dupa ce au ajuns la fata locului.

Moartea Madalinei Manole continua sa socheze chiar si la mai bine de jumatate de an de cand cantareata nu mai este printre noi. Dosarul mortii Madalinei a fost primit la instanta de Parchet dupa ce familia artistei a contestat decizia de neincepere a urmaririi penale impotriva lui Petru Mircea urmand sa aiba primul termen de judecata la inceputul lunii viitoare.

Verdictul se va afla peste cateva saptamani urmand ca magistratii sa decida daca dosarul va fi retrimis procurorilor in vederea continuarii cercetarilor.

"La dosar exista mai multe declaratii in contradictoriu ale lui Petru Mircea, iar noi nu facem altceva decat sa incercam sa scoatem adevarul la lumina. Probele stranse arata mai multe indicii in urma carora putem constata ca nu este vorba despre o simpla sinucidere" ne-a declarat avocatul parintilor Madalinei, Bogdan Barbuceanu.

CANCAN a intrat in posesia fotografiilor din dosarul mortii Madalinei Manole, care este public, la mai bine de noua luni de la tragicul accident. Acestea arata exact cum era artista in momentul in care politia a ajuns la casa acesteia din Otopeni. Madalina zacea la pamant, intr-o balta de sange, langa usa de la baie, cu parul desfacut. In fotografiile din dosarul intocmit de procurori se poate vedea clar ca Madalina Manole a avut parte de o moarte violenta. Efectul celor aproape 400 de mililitri de Furadan bauti a fost unul fulgerator. Artista a cazut din picioare direct cu capul pe gresia din hol fara sa apuce sa faca mai mult de un singur pas pentru a iesi din incaperea unde isi pregatise "potiunea" ce avea sa-i puna capat zilelor.

In fotografiile oficiale ale anchetei sunt prezentate detalii din baia de la parter a casei Madalinei Manole unde ea s-a sinucis. Pe fotografia de mai jos sunt marcate patru obiecte in urmatoarea ordine: jetonul 7 marcheaza un recipient alb de plastic ci titlu "pesticide", jetonul 8 marcheaza o legatura de chei, jetonul 9 marcheaza paharul din care Madalina a baut Furadan si cu o sageata este aratata forfecuta.

Uite ultimele imagini cu Madalina Manole in viata

Iata mesajele trimise de Madalina Manole femeii care i-a cumparat Furadanul!

Primele fotografii si probe de la locul sinuciderii Madalinei ManoleShare On Facebook