Simona Trasca

Simona Trasca, alaturi de Renata si Denisa Bita, a avut parte de cea mai sexy provocare, in cadrul unei emisiuni TV. Blonda a reusit sa puna barbatii pe jar, cu gesturile ei indecente.

Simona Trasca a raspuns provocarii lansate de colega ei, Andreea Mantea. Proba propusa nu a facut decat sa starneasca fanteziile barbatilor. Trasca a trebuit sa-si prezinte atuurile, in timp ce tinea in gura un ou.

Simona Trasca

Chiar daca cei prezenti au asteptat cu sufletul la gura ca Simona Trasca sa faca fata provocarii, vedeta a cedat, preferand doar sa tina oul in gura, fara a face alte gesturi.

Citeste si

Dupa luni bune de lacrimi, iubeste din nou! Prima fotografie cu noul iubit al Simonei Trasca

Doar iubitii ei pot sa o vada asa! Simona Trasca, cu sanii si cu zona intima la vedere! Totul s-a intamplat la piscina

Iubeste din nou

Dupa o perioada de suferinta, Simona Trasca iubeste din nou, insa nu il va uita niciodata pe fostul sot. Era doar o copila atunci cand l-a cunoscut pe Mahmud, cel care i-a devenit sot si care i-a daruit un copil. Simona Trasca avea doar 15 ani, insa dragostea fata de barbatul cu 14 ani mai in varsta a fost atat de mare, incat a suportat sase ani de casnicie nefericita fara sa cracneasca. Atat de mult l-a iubit, incat chiar daca el a decedat in 2012, blonda sufera si acum in amintirea lui.

L.L

Citeste despre: simona trasca, simona trasca sexy, simona trasca imagini fierbinti


Share On Facebook