Loading the player...

S-au despărţit după o relaţie de cinci ani, au rămas prieteni şi au mers mai departe. După ce a fost filmată de revista CIAO! împreună cu noul ei iubit, blonda şi-a făcut publică relaţia şi pe bolg.

Laura

Laura
Nu mai există nicio şansă pentru Laura Cosoi şi Smiley! Cei au pus punct relaţiei lor şi s-au implicat în alte relaţii. Revista CIAO! a dezvăluit că artiştii sunt "din nou împreună", dar cu altcineva.

Laura
Laura are o relaţie cu un om de afaceri din Bucureşti, Cosmin, care se pare că e bun prieten cu Tudy, bărbatul care a despărţit-o pe Oana Zăvoranu de Pepe.

Paparazii CIAO! i-au fotografiat pe cei doi porumbei în timpul unei întâlniri, într-un local. Laura l-a mângâiat pe Cosmin pe faţă şi i-a ţinut mâna pe picior. Omul de afaceri părea absolut fascinat de frumuseţea actriţei.

Smiley

Laura

Smiley a ales şi el. El este impălicat într-o relaţie cu o tânără, alături de care munceşte într-un proiect muzical. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi CIAO! în miez de noapte, acasă la artist, de unde au plecat a doua zi la prânz.

Smiley

 


Mai multe detalii despre noul iubit al Laurei Cosoi puteti afla maine in revista Ciao! pe care o gasiti la toate punctele de difuzare a presei!

 

Viorela Precupaş

Citeste despre: laura, cosoi, smiley, loredana, cosmin, relatie, dragoste, revista ciao


Share On Facebook