Loading the player...

De la extaz, la agonie! Aşa a trecut Florin Salam de la ziua fiului său, la parastasul de şapte ani al reginei lui. Noaptea a petrecut la împlinirea celor 12 ani ai lui Dani, iar dimineaţa, cu chipul împietrit de durere, i-a facut pomană Fănicăi.

 

Nebunia lui Salam a luat amploare la ziua fiului său, Dany. Noua coregrafie i-a făcut pe invitaţi să se îngrămădească la spectacolul oferit de regele manelelor.
Fiul lui Florin Slam a împlinit 12 ani şi i-a organizat o petrecere luxoasă.
Fiul lui Florin Slam a împlinit 12 ani şi i-a organizat o petrecere luxoasă.

Comoara lui Salam a împlinit 12 ani, iar petrecerea a fost organizată la un hotel de lux din Capitală unde a petrecut toată crema maneliştilor. După noaptea petrecerii, a urmat cea de jale. Florin Salam i-a făcut, joi, parastasul de şapte ani al primei sale soţii, Ştefania. Cântăreţul a organizat acasă masa de pomenire iar la cimitir n-au ajuns decât o parte din rude. În cavoul Ştefaniei au fost depuse sute de flori iar numele ei a fost inscripţionat pe cruce cu litere de aur.
Florin Salam i-a făcut parastas de şapte ani Fănicăi.
Florin Salam i-a făcut parastas de şapte ani Fănicăi.
 
Împietrit de durere şi cu privirea pierdută, aşa a fost fotografiat Florin Salam în drum spre parastasul organizat în vila artistului, din cartierul Berceni. Zeci de persoane au participat la pomenirea Ştefaniei. Unii dintre ei au venit şi cu instrumentele muzicale, semn că s-a respectat tradiţia ţigănească de a avea lăutari şi la cele mai triste momente din viaţă. Spre seară, toţi cei care au luat parte la slujba de şapte ani a Ştefaniei Stoian, au plecat încărcaţi cu merinde primite de momană.

În 2007, Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui Salam: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, se petrece după doar doi ani de la căsătorie. Soţia lui moare la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice. N-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C.
 
După ŞASE ani de doliu, Florin şi-a regăsit puterea să iubească din nou. S-a îndrăgostit de Roxana Dobre, ruptă parcă din tiparul fostei soţii. Fostul iepuraş, care s-a remarcat într-o revistă pentru adulţi, i-a reîntregit lui Salam familia pe care şi-o dorea.
 
“Când am văzut-o pe Roxana, care în creierul şi în sufletul meu are nişte asemănări. Şi bunătate… pentru mine, personal... Eu nu mă mai vedeam în viaţa mea cu vreo femeie. Şi acum am înţeles ca niciodată să nu-ţi pierzi speranţa. Ea m-a făcut să-mi dau seama că pot iubi din nou. Nu credeam vreodată în viaţa mea că mai pot iubi. Dar ea m-a făcut să cred că pot să iubesc în continuare. Şi mai mulţumesc cuiva, mai mult decât oricui, lu` Fănica mea! Pe care am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ.”, mărturisea Florin Salam într-un interviu.
 
La scurt timp, Florin a primit şi cel mai frumos cadou de la cea pe care o făcuse deja logodnica lui! Salam a devenit pentru a treia oară tătic.
 
“Îl iubesc foarte mult şi e un bărbat extraordinar, mă face fericită şi e tot ce mi-am dorit.”, spune Roxana Dobre.
 
 
Marius Niţă
Citeste despre: florin salam, parastas, petrecere


Share On Facebook