Don Baxter, Pacha Man

Face ce face si tot altoieste cateva vedete. De data aceasta, “victimele” lui Nea Marin au fost Baxter si Pacha Man. Cei doi au fost alergati cu joarda din cauza modului in care s-au purtat in timp ce se aflau la o pensiune la munte.

In fiecare saptamana, Nea Marin ia patru vedete si le duce la o pensiune din Romania, pe care trebuie sa o restaureze complet. De fiecare data, insa, se lasa cu “scandal”, intrucat exigentele sale sunt destul de mari si abia- abia daca reusesc sa fie indeplinite.

Acum a venit randul lui Don Baxter si Pacha Man sa pice pe mana celebrului coregraf de dans popular, in timp ce se aflau la munte. Acesta a fost nemultumit de ceea ce au facut cei doi, asa ca nu a stat prea mult pe ganduri si i-a altoit.

Nea Marin l-a altoit bine pe Pacha Man
Nea Marin l-a altoit bine pe Pacha Man

CITESTE SI

Nu gatesc doar la Masterchef, ci si pentru prieteni! Iata ce priceputi sunt Don Baxter si Pacha Man, in bucatarie!

Drama secreta a lui PachaMan! Sufletul cantaretului e macinat de o durere imensa, de 16 ani!

Nea Marin a pus mana pe o “joarda” si i-a alergat prin curtea pensiunii pe cei doi, lovindu-i din cand in cand. Reactia acestora a fost una de zile mari. “Am vrut sa-i dau la fata, dar imi era ca ma cearta mama”, a spus Baxter, in emisiunea de la Antena 1.

Nici Don Baxter nu a scapat de
Nici Don Baxter nu a scapat de "furia" lui Nea Marin

Nici Mantea si Gina Pistol nu au scapat

Daca Baxter si Pacha Man au fost alergati intruna de Nea Marin, nici Andreea Mantea si Gina Pistol nu au scapat mai ieftin. Acesta le-a certat tot timpul pentru fiecare greseala si chiar a avut grija sa le mai aplice cate o corectie, ce-i drept, mai usoara decat in cazul celor doi.

A.D.

 

Citeste despre: pacha man, don baxter, pacha man don baxter pensiune, pacha man don baxter scandal nea marin, pacha man don baxter nea marin


Share On Facebook