boureanu pelinel

CANCAN.ro a aflat că Valentina Pelinel a fost iertată de fostul soţ, Cristian Boureanu, iar acum chiar sunt şi în relaţii bune.

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au fost căsătoriţi noua ani, însă din 2013 au ales să meargă pe drumuri separate. Motivul despărţirii ar fi fost Borcea, însă niciunul nu a confirmat zvonul. Blonda este în prezent însărcinată în şapte luni, iar apropiaţii susţin că ar fi copilul milionarului aflat după gratii. Sarcina vedetei, dar şi faptul că şi-a găsit fericirea alături de Laura Dincă, o tânără din Constanţa, l-a făcut pe Boureanu să o ierte pe Valentina, însă asta nu e tot.

boureanu pelinel

CANCAN.ro a aflat că cei doi ţin în continuare legătura şi cu toate că nu ies împreună prin restaurante, foştii soţi se mai aud din când la telefon. ”El acum o înţelege, crede că aşa a fost să fie şi este oricum fericit cu Laura. Nu-i mai pasă de trecut. Crede că tpt ce s-a întâmplat a fost în favoarea lui, totul s-a întâmplat ca apoi să vină în viaţa lui actuala iubită. ”, au declarat surse din  anturaj, pentru CANCAN.ro.

Valentina şi Boureanu au avut un mariaj liniştit, însă asta până când prietenul lor de familie Cristian Borcea să se îndrăgostească de vedeta tv. Din fericire pentru cele trei părţi, s-a uitat de ranchiună, Boureanu trecând peste infidelitatea celor doi.

Larisa Ciută

Citeste despre: valentina pelinel, cristian boureanu, laura dinca


Share On Facebook