Nunta Guta si Beyonce

Dupa ce s-au certat, s-au amenintat si s-au injurat in nenumarate randuri, Beyonce de Romania si Guta par sa se fi impacat. Cel putin asta lasa de inteles Madalina, care are un raspuns foarte ambiguu in legatura cu acest subiect.

Beyonce de Romania refuza sa dea un raspuns clar la intrebarea “v-ati impacat?”, insa nici nu neaga cu vehementa. Pana acum, tot ce se stie clar e ca blondina nu se va mai muta vreodata in casele lui Nicolae Guta. Insa, pana acum, a mai negat si alte lucruri, cum ar fi... o impacare cu manelistul.

Beyonce si Guta

“Nu, niciodata nu m-as muta inapoi in casa lui. Nu stiu daca suntem din nou impreuna. Intrebati-l pe el despre tot ce a spus cu alcool-ul! Si eu i-am spus multe la nervi!”, a declarat Madalina in emisiunea “La Maruta”.

Beyonce si Guta

Ce hotarare a luat in privinta Narcisei

Madalina a mai spus ca nu si-a retras inca plangerea impotriva Narcisei, insa, daca o va face, nu se va intampla din cauza faptului ca ii este frica de ceva.

Beyonce si Guta

“Inca nu mi-am retras plangerea! Dar daca ar fi s-o fac, nu o fac pentru ca mi-e frica de cineva sau ceva, ci pentru copilul ei.”, a mai spus blondina.

R.O.

Citeste despre: beyonce de romania, nicolae guta, impacare nicolae guta si beyonce


Share On Facebook