Doinita oancea

Augustin Viziru şi Doiniţa Oancea se înţeleg de minune, iar cei doi petrec foarte mult timp împreună. După ce s-a zvonit că între ei este mai mult decât o prietenie, actriţa face lumină.

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru se înţeleg de minune, dar se pare că relaţia lor este doar de prietenie, deşi se alintă unul pe celălalt ca doi oameni care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Doinita si Augustin se inteleg de minune
Doinita si Augustin se inteleg de minune

"Eu îi spun iubi, el îmi spune tot iubi. El mă are trecută în telefon 'my wife', iar eu îl am Augustin.Viziru. Suntem prieteni buni", a declarat Doiniţa Oancea.

Înainte de a ajunge cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat, Doiniţa a fost director campanie de spectacole, hostess, promoter. După ce a terminat facultatea a ajuns oarecum în lumina reflectoarelor pe o scenă din Tokio împreună cu Mahala Răi Bandă şi Rona Hartner. A dansat acolo, apoi a avut norocul să i se ivească o nouă şansa, şi anume aceea de a dansa în cadrul unei companii de spectacole, unde a ajuns apoi director adjunct. Şi-a încercat norocul la “Central European University”, unde a primit o bursă integrală. În 2008 a intrat în echipă de la Acasă tv, unde a început să joace în serialul “Inima de tigan”, unde a interpretat-o pe Minodora, urmând apoi rolul din “Regina” şi “Mostenirea” difuzate de postul Acasă şi Pro tv.

Livia Lixandru

Citeste despre: doinita oancea, doinita oancea relatie augustin viziru


Share On Facebook