andreea marin

Andreea Marin a postat, luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant despre tatăl ei, care a fost înmormântat în weekend.

"A iubit viaţa, a trăit-o cu pasiune şi m-a îvăţat s-o înzestrez, s-o fac să merite a fi traită şi s-o preţuiesc. În ultima sa zi pe pământ, a râs cu poftă, a glumit şi-a adormit de tot apoi, senin, liniştit, cu un zâmbet pe chip. M-a îndemnat mereu să ţin fruntea sus şi mintea trează când speranţele păreau îngenuncheate. Să port culori şi doliul să-l ascund în suflet doar, să văd lumina şi pe timp de întuneric, să caut vârful când adulmecam prăpastia. Să n-arat greul în priviri, ci forţa de a-l depăşi, atât.

Andreea Marin a avut o relaţie extrem de bună cu tatăl său
Andreea Marin a avut o relaţie extrem de bună cu tatăl său
Să aduc bucurie, alinare, optimism şi să clădesc crezând în mine, zi de zi. Să mă bucur de fiece clipă, s-o traiesc din plin. Câteodată e nevoie să mori puţin pe dinauntru ca să renaşti, să te ridici mai înţelept şi mai puternic, să construiesti mai departe. Vă mulţumesc pentru omenie, înţelegere şi bunătatea din aceste zile. V-am simţit aproape", a scris Andreea Marin.(B.G.)

 

Citeste despre:andreea marin tata, andreea marin doliu


Share On Facebook