Vica Blochina

S-au iubit cu patima ani buni, dar s-au despartit cu scandal. In ciuda problemelor dintre ei, Vica Blochina continua sa il iubeasca pe Victor Piturca. Vezi ce a facut blonda din dragoste pentru tatal baiatului ei.

Povestea de dragoste dintre Victor Piturca si Vica Blochina a tinut mult timp prima pagina a ziarelor. Cei doi s-au iubit mai bine de 15 ani, dar toata dragostea lor s-a transformat intr-un adevarat razboi atunci cand s-au despartit. Cei doi au ajuns sa se lupte prin tribunale pentru micutul Edan, baiatul lor.

Vica s-a iubit 16 ani cu Victor Piturca
Vica s-a iubit 16 ani cu Victor Piturca

In prima faza, selectionerul nationalei nu a vrut sa isi recunoasca baiatul si a fost nevoie de un test de paternitate pentru ca lituanianca sa demonstreze ca acesta este fiul lui. Desi, poate ca nu mai era nevoie de niciun act, la cat de bine seamana cei doi.

Vica l-a tuns pe Edan exact asa cum este tuns Piturca de ani buni
Vica l-a tuns pe Edan exact asa cum este tuns Piturca de ani buni

CITESTE SI

Vica Blochina, foc si para! A plecat la cumparaturi, iar cand s-a intors s-a ingrozit de ce-a gasit acasa! "Nu-mi vine sa cred!"

Impacarea anului! Vica s-a dus sa se roage la mormantul lui Arsenie Boca, dar inainte s-a intalnit cu Piturca si…

Reconciliere istorica! Victor Piturca s-a IMPACAT cu Vica Blochina. Vezi de ce l-a iertat lituanianca

Vica Blochina, gest superb de iubire facut pentru fiul ei! Ce tatuaj si-a facut blondina in America: "Esti curajoasa"

De ani buni, Piturca are aceeasi coafura
De ani buni, Piturca are aceeasi coafura

Ca o dovada in plus a acestei asemenari incredibile, blonda a facut publice cateva fotografii cu fiul ei, facute recent la o terasa din Capitala. Se pare ca aceasta nutreste inca sentimente foarte profunde pentru tatal baiatului ei, caci noua tunsoare a lui Edan este o copie fidela dupa cea a lui Piturca.

Acum, cel mic pare doar o miniatura a tatalui sau, lucru remarcat de toti prietenii virtuali ai Vicai. Fotografiile cu Piturca jr au facut deliciul fanilor acesteia, care i-au dat sute de like-uri, dar si cateva comentarii sugestive. “Piti junior! Doar uitandu te la el”, “Tata in miniatura!”, i-au scris acestia vedetei.

Baiatul este acum copia fidela a tatalui sau
Baiatul este acum copia fidela a tatalui sau

S-a impacat cu Piturca!

In ianuarie, Vica Blochina a facut o mutare la care putini se asteptau. Dupa un razboi vechi de ani de zile, a decis sa faca pace cu fostul ei iubit, Victor Piturca, marturisind ca a luat aceasta hotarare pentru binele micutului Edan, baietelul rezultat din relatia lituaniencei cu selectionerul echipei noastre nationale de fotbal.

A.D.

 

Citeste despre: vica blochina, victor piturca, vica piturca, piturca baiat, piturca fiu, edan victor piturca, vica iubire piturca


Share On Facebook