Bianca si Victor
Bianca si Victor au divortat in martie

Cand toata lumea ii credea despartiti, Bianca Dragusanu si Victor Slav par mai fericiti ca niciodata. Cei doi au fost surprinsi tinandu-se de mana, la un eveniment cu staif.

S-au iubit, s-au casatorit, apoi s-au impacat si iar s-au despartit! Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav pare sa nu se mai termine. Cand toata lumea credea ca cei doi nici macar nu isi mai vorbesc, ba mai mult, Bianca vrea sa il elimine din afacerile in care sunt asociati, iata ca cei doi apar mai fericiti ca niciodata.

Sursa foto: Botosaneanul.ro
Sursa foto: Botosaneanul.ro

Cei doi au aparut tinandu-se de mana la un eveniment dedicat modelingului, in Botosani. Potrivit publicatiei botosaneanul.ro, Bianca si Victor au venit impreuna la festivitate si chiar au fost protagonistii unei sedinte foto.

Sursa foto: Botosaneanul.ro
Sursa foto: Botosaneanul.ro

Pe chipurile celor doi se poate vedea un zambet larg, semn ca se simt foarte bine unul langa celalalt, in public.

Sursa foto: Botosaneanul.ro
Sursa foto: Botosaneanul.ro

CITESTE SI:

S-A TERMINAT! Ce i-a facut Bianca Dragusanu lui Victor Slav, la scurt timp dupa ce s-au DESPARTIT!

DESPARTIRE DEFINITIVA! Victor Slav a parasit-o pe Bianca. Motivul HALUCINANT pentru care si-a facut lucrurile si a plecat de acasa

A negat despartirea

Joi seara, Bianca a tinut sa spuna adevarul despre relatia cu Victor Slav. Nu s-a pus problema unei despartiri, asa cum se credea. Spusele ei s-au confirmat astazi, odata cu prezenta lor la acel eveniment.

Bianca Dragusanu

"Apropo, nu ne-am despartit", i-a spus ea unui prezentator de la o anumita televiziune.

R.O.

Citeste despre: bianca dragusanu si victor slav, bianca si victor, relatie bianca dragusanu, divort bianca si victor, impacare bianca si victor


Share On Facebook