Caine violat

O blonda sexy este anchetata acum de oamenii legii, dupa ce acestia au descoperit in telefonul ei mai multe filmulete in care intretinea relatii sexuale cu un caine.

Femeia, originara din Brisbane, Australia, a ajuns in atentia oamenilor legii pentru trafic de droguri. Aceasta este acuzata ca ar fi vandut 100 de grame de marijuana pentru suma de 630 de lire.

Jenna Louise Driscoll, in varsta de 25 de ani, a fost acuzata de bestialitate fata de animale, dupa ce, in telefonul ei, oamenii legii au gasit trei filmulete in care intretinea relatii sexuale cu un caine. Politistii au cautat in dispozitiv mai multe mesaje si dovezi care sa arate ca femeia se ocupa cu vanzarea drogurilor, insa, in cele din urma, au ajuns sa gaseasca inregistrarile incriminatorii.

“Nu este ceva ce faci in mod normal. (...) Trebuie sa facem tot ce putem pentru a ajuta cainele, mai ales daca se dovedeste ca faptele s-au produs cu bestialitate.”, a declarat pentru Mirror un reprezentant al unei organizatii pentru protectia animalelor.

Caine violat

Acum, pe langa acuzatia de trafic de droguri, tanara este cercetata si pentru comportament iandecvat si bestialitate fata de animale, urmand a se prezenta in fata unui tribunal in luna decembrie.

In luna august, o alta femeie din New Mexico a fost acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un caine si pentru ca a incercat apoi sa ii otravesca stapana.

Vezi aici cum arata femeia!

R.O.

Citeste despre:sex cu animale, sex cu un caine, anchetata ca a facut sex cu cainele australia


Share On Facebook