Gigi Becali

Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata iar tatal copilului este Cristi Borcea a zguduit din temelii lumea mondena. Dupa cele petrecute nasul de cununie al lui Borcea si al Alinei Vidican nu a fost deloc indiferent cand a aflat.
 

Dupa ce s-a aflat ca manechinul o sa devina mamica, iar tatal bebelusului ar fi fostul patron de la Dinamo cea mai afectata de acest lucru se pare ca a fost actuala sotia a lui Borcea. Alina nu si-a putut stapani nervii si a vorbit urat la adresa Valentinei Pelinel.

Gigi Becali

Astfel, Gigi Becali a vorbit cu Alina Vidican si a sfatuit-o sa aiba rabdare in viata si sa nu mai vorbeasca urat de Valentina. "Nu puteau face ceva acolo la vizita. Acolo e o camera in care mai sunt inca 30. Spunea un avocat pe care eu il respect ca trebuie sa spui itinerariul pe care il faci cand esti in libertate alea cinci zile. Trebuie sa spui sa te gaseasca ei, sa nu faci vreo alta infractiune. Cristi Borcea putea sa se culce cu zece femei in timpul permisiei ca nu statea nimeni la fundul lui. I-am spus Alinei sa nu o mai jigneasca pe femeia aia pentru ca nu are ea nicio vina ca barbatul ei se culca cu ea. Barbatul e acum in suferinta. Pana iese ii vom aduce mangaieli si dragoste, apoi vom vedea ce face cu viata lui. Eu incerc sa le aduc mangaieli Alinei si lui Cristi, ca parinte spiritual. Ma doare sufletul de el pentru ca stiu ca astia abia asteapta sa nu-i mai dea invoire. Eu i-am spus acum patru luni, ca stia, sa tina secret ca astia il nenorocesc ca nu ii mai dau invoire. Daca nu voia nu facea. Nu l-a obligat nimeni sa-i dea. El cred ca acum lesina de ras", a declarat Gigi Becali in direct in emisiunea "LA MARUTA" de la PRO TV.

Gigi Becali

La orice te astepti de la ei. Eu i-am spus finei cand i-am cununat. I-am spus ca toata viata o sa te insele. Sa nu cumva sa plangi in fata mea. A spus atunci ca: "nu, nasule, ca-l iubesc". Atunci rabda. Pe de alta parte are un suflet foarte bun, curat."


Oana Pascaru

 

Citeste despre: gigi becali si cristi borcea, valentina pelinel si cristi borcea, cristi borcea si alina vidican, valentina pelinel insarcinata


Share On Facebook