gigi becali
Gigi Becali va fi citat, in curand, la proces

Gigi Becali este extrem de atent la imaginea fiicelor sale si a avut mereu grija ca acestea sa nu apara prin tabloide. La fel se intampla si cu sotia sa, pe care a tinut-o mereu departe de viata publica.

Latifundiarul din Pipera a intrat in panica in momentul in care a auzit ca presa a aflat de relatia pe care Teodora, fiica sa de 19 ani, o are cu un baiat. Gigi Becali l-a chemat de urgenta pe iubitul Teodorei la Penitenciarul din Poarta Alba, pentru a avea o discutie ca intre barbati.

“Lui Gigi nu-i place atunci cînd apar imagini prin tabloide cu fetele lui, mama lui sau cu soţia lui. Acum, după ce au apărut imagini cu iubitul Teodorei se gândeşte la tot felul de şcenarii, că vor apărea tot felul de vorbe despre fata lui şi aşa mai departe. În aceste condiţii el vrea să discute cu iubitul Teodorei, deoarece vrea să se asigure personal că băiatul o va cere în căsătorie pe fiica lui”, a declarat o sursa din apropierea lui Gigi Becali pentru Fanatik.

gigi becali


CITESTE SI 

CE TEAPA! Gigi Becali si Meme Stoica sperau sa iasa mai repede din inchisoare! Au primit o lovitura la care nu se asteptau

BUCURIE MARE! Gigi Becali se pregateste sa devina socru mic! Fiica lui Teodora este indragostita pana peste cap!
 

I-a facut cadou un Range Rover

gigi becali

Gigi Becali s-a bucurat enorm in momentul in care a aflat ca Teodora a reusit sa ia Bacalaureatul si a premiat-o pe masura. I-a luat un Range Rover de 50.000 de euro.
“Gigi i-a făcut cadou un Range Rover, pentru că vrea ca fetele lui să aibă cele mai scumpe maşini. El a avertizat-o totuşi pe Teodora să aibă mare grijă cum conduce. În primăvară a avut un accident de circulaţie, iar lui Gigi îi este teamă să nu i se întîmple şi alte necazuri”, a declarat un apropiat al lui Becali.

D.C.

Citeste despre: gigi becali, teodora, iubit, range rover


Share On Facebook