butnaru

Un prezentator TV isi da cu pumnii in cap pentru alegerile facute si regreta teribil momentul in care el si mama lui au cedat o firma pentru care nu a mai primit nimic in schimb. Ce a urmat a reusit sa il socheze.

Valentin Butnaru, prezentatorul Antenei 1, a cooptat in firma sa un barbat care acum are mari probleme cu legea. Totul s-a intamplat in urma cu 7 ani, cand prezentatorul i-a cedat o firma care nu mai scotea profit. Din datele registrului comertului reiese ca firma Foreign Accountancy Solutions SRL s-a asociat cu Marian Mohar, care a devenit asociat majoritar si administrator al firmei.

butnaru

4 ani mai tarziu, Marian Mohar, a infiintat o firma de transport, Elzurom Aginvest SRL, prin care procurorii DIICOT au aratat ca era folosita ca paravan pentru traficul de droguri extrem de periculoase. Drogurile au ajuns la membrii unui clan mafiot din Calabria, Italia, iar romanul a fost prins si deservit justitie in stare de arest preventiv.

CITESTE SI

Vica Blochina il face PRAF pe un prezentator cunoscut de la Antene: "Toata lumea stie cine e barbatul in familia ta"


De necrezut! In trecut ii ironiza, dar acum Politia Rutiera a sarit in sprijinul lui Mircea Badea!

 

Nu l-a mai vazut de 7 ani

Valentin Butnaru a declarat ca nu mai vorbit cu Marian Mohar din momentul in care i-a cedat acea firma si a fost socat in momentul in care aflat cu ce se ocupa fostul sau colaborator.

Citeste despre:valentin butnaru, antena 1


Share On Facebook