Adelina

Adelina Pestritu a reusit sa cucereasca multe inimi, iar frumesetea ei a pus pe jar multi barbati. Este si cazul lui Arthur de la Ceptura, care este indragostit pana peste cap de iubita lui Speak.

Arthur de la Ceptura locuieste intr-o groapa, iar in camaruta lui domnesc linistite mai multe imagini cu Adelina Pestritu, alaturi de care barbatul doarme, asa cum chiar el spune. De asemenea, gardul barbatului este impanzit de dovezi de iubire pentru frumoasa bruneta.

Adelina

Barbatul si-a dedicat iubirea pentru Adelina Pestritu si spera sa o cucereasca definitiv. "Eu sunt iubitul Adelinei Pestritu. I-am compus Adelinei si o poezie. O iubesc. Poezia are 103 strofe!", a spus barbatul la Kanal D.

Citeste si

Adelina Pestritu si-a busit masina din cauza lui Speak! Primul interviu cu cei doi impreuna

Adelina Pestritu, nopti fierbinti cu un cantaret cuplat! Cum i-au surprins paparazzii Cancan.ro pe cei doi!

adelina

De 6 luni se iubeste cu Speak

Adelina si Speak au recunoscut relatia in luna aprilie a acestui an. Desi nu au nici sase luni de cand se iubesc cu patos, cei doi lasa impresia ca se cunosc de o viata. Asa se explica cum toata lumea preconizeaza ca pana vor face un an de relatie cei doi isi vor jura juraminte vesnice. Chiar daca dupa divortul de Liviu Varciu, prezentatoarea tv a declarat ca nu se vede prea curand sa imbrace din nou rochia de mireasa, la cum pare sa decurga relatia cu Speak, s-ar putea sa-si schimbe declaratia.

 L.L

Citeste despre: adelina pestritu, adelina pestritu si speak


Share On Facebook