adelina pestritu

Aflati in vacanta in America, Adelina si Speak au avut parte de momente de groaza, intr-un parc de distractii unde au mers impreuna cu alti doi prieteni. Cei patru au trait spaima vietii lor.

Dupa ce a parasit emisiunea lui Madalin Ionescu, Adelina Pestritu si-a luat o binemeritata vacanta, unde are parte de senzatii tari alaturi de iubitul ei, Speak, dar si alti doi prieteni.

adelina pestritu

Din nefericire, vacanta le-a fost umbrita de un eveniment mai neplacut. Pentru ca sunt dornici de senzatii tari, Adelina si Speak au decis sa urce intr-un Roller Coaster, aflat intr-un parc de distractii. Insa, la un moment dat, in timp ce trenuletul se afla intr-un tunel, acesta s-a oprit, lucru care a creat o adevarata isterie in randul celor care se aflau in el.

adelina pestritu

Si Adelina s-a speriat extrem de tare, mai ales ca era intuneric, iar singura lumina pe care o aveau era cea de la telefoanele mobile. Aproximativ o jumatate de ora au petrecut in intuneric, pana cand cineva a reusit sa rezolve situatia.

adelina pestritu

Desi au trecut prin momente de panica, Adelina si Speak s-au distrat pe cinste, iar experienta a fost unica pentru cei doi indragostiti.Cu toatea astea, bruneta a recunsocut ca nu se va mai urca intr-un roller coaster niciodata.

Citeste si

Salutari de la Adelina si Speak! In ce colt al lumii a ajuns fosta colega a lui Madalin Ionescu!

Adelina Pestritu si Speak vorbesc despre nunta lor: "Vreau sa fie ceva nebun"

Adelina si Speak, mai fericiti ca niciodata

Adelina a poposit in parcul tematic Universal Studios de la Holywood, unde turistii vad pe viu cum se toarna filmele cu actori celebri! Adelina este deosebit de incantata de escapada, iar fericirea i se citeste pe chip.

Livia Lixandru

Citeste despre: adelina pestritu, adelina pestritu speak vacanta momente de groaza, adelina si speak rolles coaster panica


Share On Facebook