Antonia

S-au declarat cei mai fericiti atunciu cand au anuntat ca vor deveni parinti, insa Antonia si Alex Velea nu au vrut sa dezvaluie pana acum sexul copilului pe care abia il asteapta sa vina pe lume.

Luni dimineata, insa, cantareata a facut, fara sa vrea, o dezvaluire care ne lasa sa credem ca va deveni mamica unui baietel. Foarte frumos, mai ales ca artista are deja o fetita impreuna cu fostul ei sot, Vincenzo Castellano, iar acum va avea “pereche”, asa cum se mai spune in popor.

Antonia

Cantareata s-a lasat prinsa intr-o discutie, alaturi de prezentatorii unei emisiuni radio la care fusese invitata. “Nu mai e mult pana vei deveni din nou mamica, Antonia. Te-ai gandit ca poate o sa iasa copilul cu tatuaje?” a glumit gazda matinalului cu Antonia.

Antonia

Aceasta, razand, a scapat imediat “porumbelul”. “Am mai auzit-o pe asta. Mi se pare ca o sa iasa cu pachetele deja”, a raspuns iubita lui Alex Velea.

Antonia

In concluzie, bebelusul Antoniei se pare ca va avea “pachetele”, adica muschi bine lucrati, la fel ca taticul lui. Intrebata despre ce nume va purta copilul, artista a fost putin mai atenta: “Stiu, dar nu vreau sa zic”, a mai spus aceasta.

CITESTE SI:

Filmarea care i-a emotionat la culme pe fanii Antoniei! La doar patru ani, fetita ei face ASTA

Si-a dat frau liber SENTIMENTELOR! Cea mai frumoasa declaratie de dragoste a lui Alex Velea pentru Antonia!

“Caznele” sarcinii

Antonia a spus ca ii face placere sa cante in continuare si ca inca nu stie cu cat timp inainte sa nasca se va opri. Cu toate acestea, artista recunoaste ca nu mai poate avea aceeasi prestatie ca inainte sa ramana insarcinata.

Antonia

“Obosesc putin mai repede, dar foarte putin”, le-a mai marturisit Antonia fanilor.

R.O.
 

Citeste despre: antonia insarcdinata, antonia si alex velea, sex copil antonia


Share On Facebook