sore

Sore Mihalache este in culmea fericirii! Gravida în opt luni, cântăreţa a făcut anunţul în urmă cu puţin timp, mărturisind că va deveni mămică peste doar câteva zile.

Marţi, de 8 Martie, Sore a postat o fotografie în care apare alături de mama ei, urându-i acesteia "la mulţi ani" de Ziua Femeii şi, totodată, anunţând-o că va deveni bunică în foarte scurt timp.

"Mami, sper ca vezi asta! Pentru ca mai sunt cateva zile si voi deveni si eu mamica, am realizat cat te-am suparat in adolescenta cand mai 'raspundeam' sau cand aveam impresia ca eu le stiu pe toate. De 26 de ani ma protejezi si ma iubesti cum nimeni nu o face, asadar iarta-ma pentru ca n-am stiut sa-mi cer mereu scuze. Sunt tot ceea sunt astazi datorita tie! (Si a lui tata, dar nu e ziua lui azi). La multi ani tuturor femeilor si mamicilor #eroine, pentru ca DA, o mama este o eroina!", a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Sore şi-a anunţat mama, dar şi fanii şi prietenii virtuali, că va deveni mămică peste doar câteva zile
Sore şi-a anunţat mama, dar şi fanii şi prietenii virtuali, că va deveni mămică peste doar câteva zile

Până când va deveni mămică, Sore Mihalache exersează pentru acest lucru, după cum se poate vedea într-o altă imagine postată recent pe contul ei de socializare, imagine în care cântăreaţa apare ţinând în braţe un bebeluş.

Claudiu Stan

Citeste despre: sore mihalache, sore, sore gravida, sore nascut, sore mamica, sore copil


Share On Facebook