Intalnire dramatica pentru Cheloo de la Parazitii. A mers sa-si vada sotia intoarsa de la dezintoxicare
Emotii. Daniela si Cheloo si-au dezbatut problemele in masina artistului, printre suspine si momente de absenta

Oftaturi adanci, priviri in gol, ochi inlacrimati... prin toate aceste stari a trecut durul hip-hopper, ieri, la revederea Danielei, femeia care in ultimul an pare sa fi invins in lupta cu dependenta de droguri. Revenita in tara dupa luni intregi petrecute la dezintoxicare in Elvetia, femeia, care a depus actele de divort si in prezent locuieste la parintii sai, a acceptat o intrevedere cu sotul ei, in masina acestuia.

Momente grele pentru Cheloo de la Parazitii, ieri la pranz, cand a dat ochii cu Daniela, sotia lui, pe care, se pare, nu a mai vazut-o de ceva timp. Cei doi s-au intalnit in taina in spatele blocului in care femeia locuieste in prezent. Dupa ce l-a parasit pe hip-hopper, Daniela Ion s-a mutat, impreuna cu fiul de trei ani, in apartamentul parintilor sai, in zona Iancului. Intrevederea, care a durat mai bine de jumatate de ora, a avut o incarcatura emotionala uriasa. Distanti, cei doi par sa fi dezbatut probleme importante care privesc viata lor impreuna. Vadit afectat, Cheloo a oftat adanc si ochii i s-au umezit de lacrimi. La despartire a privit lung in urma sotiei lui, care s-a indepartat de masina fara sa-i mai arunce vreo privire. Si totusi, revederea a agitat-o si pe ea. Apasata de ganduri, la scurt timp dupa ce s-a despartit de Cheloo, Daniela a dat un telefon, probabil, pentru a se descarca. S-a asezat pe un gard si a conversat, privind apatic in gol. Se pare ca sotii, care au un divort de incheiat, nu s-au mai vazut de mult timp. Asa cum CANCAN a dezvaluit inca din 2010, Daniela a fost intr-o continua lupta cu dependenta de droguri. Anul trecut, dupa despartirea de Cheloo, cand i-a si intentat divort, femeia a fost internata de parintii ei intr-o clinica din Elvetia si, se pare, de atunci a facut progrese majore. Daca la un moment dat ajunsese la 35 de kilograme din cauza amfetaminelor, acum Daniela s-a implinit si pare sa-si fi recapatat echilibrul fizic. Probleme crunte cu drogurile Potrivit dezvaluirilor facute de CANCAN in ultimul an si jumatate, inainte de cura din Elvetia, Daniela a fost internata de doua ori la dezintoxicare, in 2010, prima oara fiind dusa cu forta de Cheloo la Spitalul Floreasca din Capitala, ulterior ajungand la sectia de toxicologie a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia" din Bucuresti. Departe de a fi rezolvate, problemele Danielei au reaparut mai acut dupa fiecare externare. In februarie 2011, sotia lui Cheloo s-a intors in casa parintilor sai, care au insistat ca ea sa urmeze un tratament de dezintoxicare in strainatate. Divortul a fost suspendat Daniela Ion si Cheloo sunt casatoriti si au un baietel de trei ani. In februarie 2011, Daniela Ion a depus actele pentru separarea oficiala de Cheloo, insa procesul a fost suspendat, intrucat ea nu s-a prezentat la termenul stabilit pentru luna septembrie. In momentul de fata intentiile lor in ceea ce priveste relatia si casatoria sunt incerte.

VIDEO "Nu ma lua de mana ca mi se scoala p..a!" DJ Wanda, despre de cel mai controversat moment de la RMA: "La ce te puteai astepta de la Cheloo?!"

Sotia lui Cheloo renunta la divort! Raman casatoritiShare On Facebook