Loading the player...

Elena Udrea, candidat al ARD în colegiul 4 din judeţul Neamţ, şi-a închiriat un apartament în Roman pe care l-a mobilat cu foarte mult bun gust.

Elena Udrea
Cea mai sexy femeie politician din România a deschis uşa casei sale din Roman reporterilor CANCAN TV. Elena Udrea a ţinut să-şi mobileze apartamentul după gustul propriu, cumpărând de la mobilier pâna la perdele şi obiecte de decor.

-

Elena Udrea
Pentru a închide gura cârcotaşilor, fostul ministru al Turismului a ţinut să precizeze că locuinţa cu pricina este închiriată, iar suma pe care o plăteşte lunar este mult mai mică, comparativ cu un apartement închiriat din Capitală.

Elena Udrea
"Este un apartament închiriat, l-am închiriat în mare grabă pentru că trebuia să mă mut repede într-o locuinţă din Roman. Vecinii sunt puţini şi sper să fie bucuroşi, am înţeles că nu au fost prea prietenoşi cu cei de la presă. Sper ca în calitate de vecin sî bem multe ceaiuri în această iarnă care se anunţă lungă", a spus Elena Udrea ca CANCAN TV, emisiune difuzată de luni până joi la Acasă TV, de la ora 22:00.

Elena Udrea
Ca orice femeie, Elenei Udrea îi plac florile, şi chiar a fost surprinsă cu un buchet de crizanteme pe masă. Politianul a mărturisit că primeşte frecvent flori şi de la soţul ei, dar obişnuieşte de asemenea să-şi cumpere şi singură.

Elena Udrea
"Recunosc că tot ce mi-am luat e din Roman, cu mici excepţii. Am fost surprinsă să constat că în magazinele din Roman găseşti tot ce trebuie. Perdelel şi galeriile s-au făcut pe comandă, fără perdele nu se poate. Florile de pe masă nu sunt de la soţ, le-am cumpărat singură, dar asta nu înseamnă că nu primesc şi de la el. Am ales crizantele, îmi plac", a mai declarat ea.

Elena Udrea
Elena Udrea nu exclude posibilitatea ca şi soţul ei, Dorin Cocoş, să se mute în Roman.

"O să îi propun să se mute aici, se va face romaşcan. Are mulţi prieteni aici şi nu e nicio problemă. Este un fapt asumat faptul că dacă ai o soţie polician aşa e. Nu e o schimbare mare dacă voi şi parlamentar de Roman. Cea mai lungă perioadă în care am stat departe de soţ a fost o săptămână sau două, când am fost plecati cu diverse treburi. În rest nu plecăm decât unul cu celălalt. Avem nouă ani de căsnicie şi 15 ani de relaţie.

 

Chiria este mnult mai mică decât în bucuresti. Blocul este în curs de reabilitare, se ştie că reabilitarea scade factura la căldur. Cred că e un loc în care mă pot simţi bine", a mai declarat Elena Udrea, în exclusivitate pentru emisiunea CANCAN TV.
 

 

Citeste despre: elena, udrea, apartament, roman


Share On Facebook