Loading the player...

Dezvăluirile făcute de Gigi Becali, referitoare la copilul lui Borcea, botezul acestuia şi eliberarea milionarului chiar în luna în care Pelinel va naşte, i-au cam încurcat vorbele blondinei. Viitoarea mămică a cedat nervos în faţa întrebărilor pe care n-ar fi vrut să le audă!
 

Cine e tatăl copilului tău? Este întrebarea la care Valentina evită să răspundă, deşi Gigi Becali a confirmat că Borcea va fi tătic pentru a şaptea oară. Pelinel poartă un inel... dar rochia de mireasă, spune ea, nu se grăbeşte s-o îmbrace. Asta chiar dacă Cristi Borcea face paşi alerţi spre divorţul de Alina. Apropiaţii lui Pelinel şuşotesc pe la colţuri că dacă Borcea nu divorţează până în momentul în care va veni pe lume băieţelul, Valentina nu va trece în certificatul de naştere al copilului şi numele tatălui. La târgul de mirese, acolo unde a fost invitată specială, Pelinel a evitat în continuare să spună cu nume şi prenume cine e tatăl copilului ei.
 
Rep: L-aş întreba pe poznaşul tău „who`s your daddy?” Ia să vedem dacă ne răspunde.
Pelinel: Tu crezi că el e fraier? (n.r. rade)
Rep: Gigi Becali a spus că e de acord să boteze copilul tău.
Pelinel: Eu nu ştiu care, ce şi cine îşi dă cu părerea despre copilul meu sau despre mine dar eu încă nu mă gândesc la botez, recunosc. Eu mă gandesc ca bebeluşul să vină sănătos şi pe urmă încep să mă organizez cu restul.
Rep: Totodată, am uitat să-ti spun şi că dl Gigi Becali a fost primul care a confirmat faptul că ar fi băieţelul lui Cristi Borcea.
Pelinel: Aoleo, cam câţi oameni avem care au confirmat? Crezi tu că cineva poate să confirme 100%, în afară de mine?
Rep: Poate nici tu până la urmă...
Pelnel: Ba da! Sunt sigură!
 
Gigi Becali a anunţat în emisiunea CANCAN.RO, de la Romania tv, că  Borcea a obţinut o permisie în luna mai, atunci când Valentina va naşte, spunând că e normal ca tatăl să fie alături de copil. Pelinel, a cedat nervos când a fost întrebată dacă Borcea îi va fi alături. 
 
Rep: Tot Gigi Becali a confirmat că presupusul tată al copilului tău va fi eliberat în luna mai.
Pelinel: Tu o ţii una şi bună cu Gigi Becali şi tatăl copilului meu. Uite care e treaba, eu am zis tot ce am avut de zis, mai multe poţi să mă întrebi de 100 de ori că tot n-o să-ţi zic. Ştii tu ce trebuie să spun?
Rep: Păi, da... tatăl este dânsul!
Pelinel: Eh, uite nu vă zic!
Rep: Dar în luna mai înteleg că o să fie liber…
Pelinel:  Bebeluşul o sa vină în luna mai!
Rep: Păi, e o coincidenţă sau a fost aranjată treaba asta ca să-ţi fie alături?
Pelinel: Habar n-am despre ce coincidenţă vorbeşti.
 
De vreo două luni şi Bianca Drăguşanu dă semne că e însărcinată. Barbie a lumii mondene, a mărturisit că dacă va avea fetiţă, va purta numele Valentina. Poznaşul lui Borcea încă n-a fost prezentat cu nume si prenume.
Valentina Pelinel va deveni mamă în luna mai, iar presupusul tată ar fi Cristian Borcea.
Valentina Pelinel va deveni mamă în luna mai, iar presupusul tată ar fi Cristian Borcea.
 
Însărcinată în şapte luni, trupul de manechin al Valentinei nu a adunat multe kilograme în plus. Şi-a păstrat silueta sexy făcând mult sport... şi mai puţin amor.
 
Rep: Am mai auzit unele gravide spunând că, la recomandarea medicilor, ar fi bine să aibă parte de dragoste şi momente intime. La tine, ce s-a întâmplat?
Pelinel: La mine a fost o sarcină foarte uşoară şi mă simt foarte bine, uite-mă. Sunt activă, fericită, ţi se pare că e ceva în neregulă.
Rep: Nu ştiu, duci lipsă de ceva... ?
Pelinel: Mie mi se pare că sunt foarte bine faţă de alte gravide. Am văzut şi fete care au greţuri, se simt rău, sunt supărate.
Rep: Nu, altele au greţuri de gravide…
Pelinel: Eu mă simt foarte bine!
 
Dupa zvonurile conform cărora soţii Borcea ar fi început demersurile pentru divorţ şi partaj, Alina a reacţionat vehement cu aceleaşi cuvinte pe care i le adresa Valentinei încă de la începutul anului: “Nu divorţez, nu am bărbat de lăsat!”
 
 
Marius Niţă
Citeste despre: valentina pelinel, nervoasa, gigi becali


Share On Facebook