Ioana Tufaru

Fiica Andei Calugareanu este in culmea fericirii pentru ca a devenit mamica de baiat. Chiar daca a nascut prematur, bebelusul se simte foarte bine si creste armonios.
 

Ioana Tufaru si-a vazut visul cu ochii si a reusit sa aduca pe lume un copil sanatos. Insa, din cauza unor probleme care au aparut in timpul sarcinii, aceasta a nascut in luna a saptea, un bebelus de numai 1,7 kilograme.

Ioana Tufaru si Ionut sunt doi parinti fericiti
Ioana Tufaru si Ionut sunt doi parinti fericiti

Pentru ca isi doreste ca fiul sau sa o viata cat mai usoara, Ioana a vrut ca nasul de botez al copilului sa fie chiar Gigi Becali. Contactat de reporterii CANCAN.RO, latifundiarul din Pipera a dat de inteles ca nu vrea sa il crestineze. Dupa refuzul primit din partea lui Becali in ce priveste ea bebelusul, Vica Blochina a anuntat ca vrea sa ii boteze ea bebelusul.

Pana la 6 luni, Ioana Tufaru nu si-a permis sa faca o ecografie
Pana la 6 luni, Ioana Tufaru nu si-a permis sa faca o ecografie

In ciuda acestor lucruri se pare ca nici Vica, nici Becali nu o sa ii crestineze baietelul. Astfel, Ioana Tufaru a marturisit pentru CANCAN.RO ca si-a gasit nasi de botez pentru copii. "Sunt niste prieteni, nu sunt vedete sunt oameni normali. Vica nu poate sa il boteze pentru ca este catolica si nu poate, iar Gigi Becali, daca nu vrea...Ne-am gandit sa il crestinam in aprilie, sa vedem cum este si cu postul Pastelui", a declarat Ioana pentru CANCAN.RO.

Cei doi se iubesc foarte mult
Cei doi se iubesc foarte mult

Casa primita de la Gigi Becali
Casa primita de la Gigi Becali

CITESTE SI:

Ioana Tufaru e în culmea fericirii! Ce cadou i-a făcut Gigi după ce a născut!

Raspunsul Ioanei Tufaru dupa ce a aflat ca Gigi Becali nu o sa ii boteze baietelul: "Nu stiu de ce nu vrea"

 

Gigi i-a oferit o casa

Impresionat de drama fiicei Andei Calugareanu, care nu avea unde sa locuiasca, patronul clubului Steaua i-a oferit femeii o garsoniera. Imediat, Tufaru si iubitul ei s-au mutat in casa pusa la dispozitie de omul de afaceri.


Oana Pascaru
 

Citeste despre: ioana tufaru mamica, ioana tufaru nasi de botez, ioana tufaru si gigi becali


Share On Facebook