Ionela Prodan

Mama "sexy-impresarei" a rămas surprinsă după ce a văzut că aceasta şi-a făcut un tatuaj. Ionela Prodan a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că speră să nu fie unul permanent.

Anamaria Prodan este o femeie implinită din punct de vedere sentimental şi profesional. Are o carieră de succes şi o familie numeroasă.  Recent, Anamaria şi-a făcut un tatuaj fără să îi spună mamai sale.

Anamaria Prodan nu isi ascunde tatuajul facut
Anamaria Prodan nu isi ascunde tatuajul facut

"N-am stiut, domne, n-am vazut! M-a luat inima! Nu am ştiut, credeţi că mi-a arătat mie? Pe cuvântul meu că nu am ştiut! Nu îmi place! Familia nu e în ochii ei, trebuia să îi pună pe toţi pe spinare?! Cred că e un desen temporar, nu cred că şi-a făcut ditamai tatuajul adevarat", a declarat Ionela Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Ana arata foarte bine
Ana arata foarte bine

Cine este Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan-Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a 2-a, preşedinte de club la FC Snagov în liga a 2-a, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa si Concordia Chiajna.


Oana Pascaru
 

Citeste despre: anamaria prodan tatuaj, anamaria prodan si ionela prodan


Share On Facebook