margherita

Margherita din Clejani este protagonista primei gafe vestimentare din 2015. Fiica lui Ionita si a Vioricai si-a aratat lenjeria intima, insa ramane de vazut daca accidentul a fost sau nu intentionat.

Ca mai toti artistii din Romania, tanara cantareata de muzica lautareasca si-a petrecut Revelionul muncind. Alaturi de parintii si de fratele ei, Marga a sustinut un concert in clubul Bamboo din Capitala.

Bruneta s-a imbracat intr-o rochie rosie de senzatie, cu care a rupt in doua Facebook-ul. "La multi ani tuturor!!!! Multumesc pentru aceasta superba rochita..frumoasa mea Sonia Trifan!!!!!!", a scris Margherita pe site-ul de socializare.

margherita

Surpriza, insa! Fiica lui Ionita si a Vioricai nu a fost atenta - sau poate ca a fost, putand fi vorba de o gafa intentionata - si si-a aratat lenjeria intima, de culoare rosie!

De ce a purtat chiloti rosii!

Motivul pentru care fata Clejanilor a decis sa imbrace lenjerie intima de culoare rosie este unul legat de o veche superstitie. Potrivit traditiei, cei care poarta asa ceva de Revelion vor avea noroc in dragoste in anul nou. Acesta ar putea fi si cazul Margheritei, singura si neconsolata de un car de vreme.

B.P
 

Citeste despre: margherita, clejani


Share On Facebook