Ionut Dolanescu si-a parasit sotia pentru o violonista din Chisinau

DESTIN. Ionut a urmat in casnicie exemplul parintilor sai, Ion Dolanescu si Maria Ciobanu I-a venit randul. Cantaretul si-a adus iubita in Bucuresti si locuiesc impreuna in casa mamei lui, Maria Ciobanu Cristina Constantin Fiul rapsodului Ion Dolanescu si al Mariei Ciobanu a fost si el contaminat, se pare, cu virusul care face ravagii printre barbatii celebri din Capitala. Dupa Petre Roman, Sabin Balasa sau Andrei Gheorghe, a venit randul lui Ionut sa-si paraseasca sotia pentru o alta femeie, conform regulii, mai tanara decat cea careia i-a jurat, in urma cu ani buni, credinta vesnica. Potrivit apropiatilor cantaretului este vorba despre o poveste de dragoste inceputa in perioada in care aceasta inregistra un album cu orchestra "Lautarii" din Chisinau, condusa de celebrul Nicolae Botgros. Atunci a cunoscut-o, sustin sursele noastre, pe actuala lui iubita, o moldoveanca de 25 de ani (n.r. - cu zece ani mai ta nara ca el), care canta la vioara in trupa cu care a colaborat. Iubirea a fost atat de mare intre cei doi, incat relatia lor nu s-a oprit la stadiul de aventura, mai ales ca Ionut este insurat, ci s-a transformat intr-o adevarata poveste de dragoste. Ionut Dolanescu a decis sa-si paraseasca nevasta si sa-si aduca iubita aproape de el.

I-a cedat sotiei apartamentul

Se pare ca nu de mult timp, Ionut si-a adus iubita in Bucuresti si, pentru ca in momentul de fata nu are o casa a lui, a cazat-o in cea a mamei lui, cantareata de muzica populara Maria Ciobanu. In urma cu cativa ani, Dolanescu Jr. a achizitionat un apartament in Drumul Taberei pe care l-a amenajat si in care a locuit impreuna cu Mariana, sotia lui. Dupa despartire, Ionut i-a cedat acesteia casa si s-a mutat impreuna cu mama sa.

Declaratie

Contactat telefonic, Ionut nu a fost de gasit pana la inchiderea editiei. In incercarea de a obtine o declaratie i-am sunat pe parintii cantaretului. Atat Ion Dolanescu, cat si Maria Ciobanu ne-au declarat scurt ca nu ne intereseaza viata lui personala, si ca oricum ei nu se baga, iar despre artisti sa scriem doar atunci cand ne dau ei voie.