Loading the player...

Aflată la un pas de divorţ, Israela se confruntă cu noi probleme din cauza unor afecţiuni medicale care nu-i dau pace. Zilele trecute, soţia lui Liviu a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge acasă, aşa că a rugat un trecător să o ajute.

 

În urma cu câtiva ani, Israela Vodovoz, o prosperă femeie de afaceri trecută de prima tinereţe, anunţa ca se va casatori cu un tânăr cu 30 de ani mai mic, pe nume Liviu. Cei doi au făcut o nuntă fastuoasă, pentru care au cheltuit zeci de mii de euro. Iniţial, nimeni nu a crezut că mariajul celor doi va dura, însă, timpul a demonstrat contrariul. Până acum, când cei doi sunt în pragul divorţului, după certuri crunte. Israela şi Liviu nu mai pot trăi în aceeaşi casa, îşi aduc acuzaţii grave unul altuia, motiv pentru care vor să se despartă.

A ajuns cu soferul in fata blocului si nu a iesit din masina pana nu a insotit-o cineva pana la usa locuintei. Se teme pentru viata ei
A ajuns cu soferul in fata blocului si nu a iesit din masina pana nu a insotit-o cineva pana la usa locuintei. Se teme pentru viata ei

În urma certurilor dintre femeia de afaceri şi soţul ei, lucrurile s-au agravat. Liviu a ajuns de urgenţă la spital, iar femeia se teme pentru reacţiile violente ale acestuia. CANCAN.ro a surprins-o zilele trecute pe Israela la o oră târzie din noapte, chiar când se întorcea de la emisiunea unde fusese invitată să-şi dezbată viaţa personală. Însă la plecare, femeia de afaceri a făcut un gest neaşteptat. A refuzat să meargă cu taxiul şi a cerut producătorilor emisiunii un şofer, care să o conducă acasă.

Israela si Liviu s-au iubit foarte mult
Israela si Liviu s-au iubit foarte mult

Ajunsă în zona Mihail Kogălniceanu din Capitală, acolo unde locuieşte, femeia a coborât cu greu din maşină şi a cerut ajutorul unei tinere de pe stradă. Israela a rugat-o pe aceasta să o însoţească  pâna la uşa blocului, semn că îi era greu să se deplaseze singură din cauza unor probleme medicale.

Problemele s-au ţinut lanţ

În ultimii ani, necazurile s-au ţinut lant de cei doi. Israela a avut nenumarate probleme de sănătate, care au ţintuit-o într-un scaun cu rotile şi i-au adus 25 de kilograme in plus. Afacerile femeii au inceput să dea faliment una dupa alta, motiv pentru care ea a fost nevoita sa vândă majoritatea proprietăţilor pe care le deţinea.

Citeste si

Sotul mai tanar cu 30 de ani a luat decizia! O trimite pe Israela la AZIL! Cand a aflat, afacerista a...

Declaratia data de sotul Israelei i-a uluit pe anchetatori! “N-am mai facut s@ de doi ani si…”

Livia Lixandru

Citeste despre:israela, israela liviu avere, israela liviu avere divort, israela paparazzi


Share On Facebook