Israela

Israela si Liviu formeaza unul dintre cele mai nonconformiste cupluri, dar si cele mai controversate. Se pare ca cei doi au ajuns in pragul divortului.

S-au bucurat de o căsnicie fericită mai mult decât se aşteptau, dar acum se pare că sunt la capatul relaţiei, dupa 9 ani cu bune si rele. Israela a facut dezvaluiri interesante despre sotul ei.

Israela si Liviu sunt la un pas de divort
Israela si Liviu sunt la un pas de divort

"La un moment dat Liviu a avut un accident în care s-a lovit la cap, iar atunci a pierdut 500.000 de neuroni. A fost în comă 10 ore. Aceasta pierdere plus bagajul plin de durere din copilărie, având în vedere că a trăit până la trei ani în orfelinat, l-au făcut aşa cum sunt. Liviu este bipolar, vă spun eu singur. Din păcate boala nu are leac. Atunci când bea scotea toată furia din el şi începea să înjure", a spus Israela. Pe de alta parte, Liviu a marturisit ca sotia lui este foarte autoritara, lucru care l-a afectat foarte mult. "A vrut să mă calce cu maşina. Nouă ani am trăit lângă un general. Nici nu trece prin cap cât de autoritară poate fi. Mi-a interzis să beau, iar acest lucru m-a nenorocit. Presiunea a fost îngrozitoare", a spus Liviu.

Livia Lixandru

 

Citeste despre: israela, israela divort liviu, israela liviu bolnav


Share On Facebook