Iubirea e in aer! Magda si Piticu au sarbatorit 3 ani de logodna:

Frumoasa prezentatoare a rubricii “Vremea” de la Pro Tv, Magda Palimariu, a aniversat ieri 3 ani de logodna alaturi de Piticu’, membrul trupei Simplu.

Desi in peisajul monden cuplurile par sa reziste din ce in ce mai putin, Magda sustine ca “Dragostea nu dureaza doar 3 ani”, asa cum spune titlul unei carti devenite celebre, ba dimpotriva.

"Ne este amandurora foarte bine in aceasta relatie. Dupa 3 ani petrecuti cu Ionut, pot spune ca ne-am maturizat impreuna, am invatat sa mergem in tandem pentru a fi fericiti, ca e important sa il intelegi pe cel de linga tine, sa il sprijini atunci cand are nevoie de sustinere.

Iubirea e in aer! Magda si Piticu au sarbatorit 3 ani de logodna:

Cu atit mai mult cu cit, in ziua de astazi este foarte usor sa te desparti, mai greu este sa tii o relatie".

Daca in urma cu trei ani cei doi se aflau la Praga pentru a sarbatori evenimentul, anul acesta aniversarea logodnei i-a prins pe meleaguri bucurestene: "De ziua noastra am iesit la o cina romantica, iar locul pe care l-am ales a devenit deja traditional pentru noi.

Iubirea e in aer! Magda si Piticu au sarbatorit 3 ani de logodna:

Este vorba despre un restaurant la care am sarbatorit de fiecare data momentele fericite din viata noastra in calitate de cuplu", a declarat Magda.

Citeste despre: magda, piticu, logodna, fericire, iubire, simplu


Share On Facebook